Bent u op zoek naar zwarte sierbestrating?

De keuze van sierbestrating bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw tuin. De mogelijkheden voor sierbestrating in de tuin zijn eindeloos. Wij bieden een breed en veelzijdig assortiment zwarte sierbestrating aan. Met onze ruime keuze  kunt u ideeën opdoen uit verschillende sferen en stijlen. De verschillende soorten bestratingen kunt u combineren om zo een uniek effect in uw tuin te creëren. Hierdoor is er altijd wel wat te vinden wat bij tuin uw past.

Aanbiedingen, restantpartijen en B-keuze zwarte sierbestrating
Gaat u binnenkort in uw tuin aan de slag inclusief het aanleggen van nieuwe bestrating? Dan kunt u profiteren van onze aanbiedingen, restpartijen of B-keus, waarmee u extra voordeel krijgt. 

Aanleg
Wanneer u zelf  uw terras of tuindpad aanlegt, wilt u natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk mooi bij blijft liggen. Wij hebben enkele tips om u op weg te helpen.  Onder de bestrating van het terras/tuinpad zal vulzand moeten komen te liggen van minimaal 10 cm dik. Voorkom dat er onkruid tussen de bestrating komt te groeien en leg daarom worteldoek onder de zandlaag. Leg het zandbed op afschot, dit in verband met de afwatering. Het zandbed moet ongeveer één centimeter per meter aflopen.  Laat het afschot altijd van het huis aflopen en naar de tuin toe, regenwater moet weg kunnen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste opsluiting van de  bestrating te gebruiken, dit om problemen te voorkomen.  Als de kantopsluiting afdoende is zullen de stenen gemakkelijk verschuiven. Wij adviseren opsluitbanden van minimaal 5x20x100 te gebruiken.  Zodra uw het terras/tuinpad heeft geplaatst veegt u los zand over de nieuwe bestrating.  Zo worden de kieren tussen de tegels opgevuld, herhaal dit gedurende een week.