Voorbeelden van goedkope bestrating voor uw tuin.

De tuin wordt steeds belangrijker. We leiden allemaal een druk leven en de tuin wordt steeds meer gezien als een plaats om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Daarom zien we dat mensen steeds meer aandacht aan hun tuin gaan besteden. En daar hoort ook bij dat men bestrating zoekt die past bij jezelf. Echter, als je goede bestrating zoekt dan zit daar vaak een behoorlijk prijskaartje aan. Dit begrijpen we. Daarom hebben we speciale sierbestrating voor u uitgezocht welke goedkoper is maar nog steeds erg mooi. Hieronder enkele voorbeelden.

Klassieke Puras bestrating voor uw tuin

Puras bestrating is een klassiekertje. Al verkrijgbaar vanaf €10 per m2. Deze bestrating is niet gebonden aan een bepaalde trend, maar is in zekere zin tijdloos. Het is geen avontuurlijke bestrating, maar wel heel degelijk. Doordat Puras in verschillende kleuren is te krijgen kunt u perfect de kleur uitzoeken die bij u past.

Goedkope, maar luxe B-keuze bestrating voor uw tuin.

Als u echt op zoek bent naar luxe bestrating voor uw tuin, maar een prijskaartje van €20 of €30 is net een beetje te gek. Dan kunt u kiezen voor B-keus bestrating. Wij verkopen sinds twee jaar namelijk meer B-keuze siertegels dan ooit tevoren. Begrijpelijk, B-keuze bestrating kan namelijk tot 40% goedkoper zijn dan A-keuze. De grote tegels van 100x100 die eerst nog bijna €30 per m2 kosten, zijn in B-keuze ineens €16 per m2. Dit maakt deze grote tegels ineens voor iedereen aantrekkelijk.

Wel blijft het natuurlijk B-keuze, er kunnen schoonheidsfoutjes in maat en oppervlaktestructuur zitten en kan er breuk voorkomen. Echter, als u ongeveer 10% meer bestelt dan zit u over het algemeen wel aan de veilige kant. Desondanks zult u uzelf wel de volgende vraag moeten stellen: durf ik te gokken voor B-keuze?

Wilt u meer voorbeelden zien van bestrating voor uw tuin?

Als u alle bestrating wilt bekijken dan kunt u het beste rondkijken op onze webshop. Bij elke tegel hebben wij sfeerfoto's geplaatst en andere voorbeelden van de tegel. Zo kunt u per tegel een goed beeld krijgen en ook de prijzen en verschillende kleuren staan meteen vermeld. Zo krijgt u snel een indruk van wat er allemaal beschikbaar is en wat het zoal kost.

Diverse leveranciers.
Wij leveren sierbestrating van Excluton, maar
ook van Gardenlux.

Alle soorten bestrating.
Van 10x10 tot 100x100 en alles daartussen.
Ook wildverband.

Duurzaam natuursteen.
We hebben niet veel natuursteen, maar
wel de toppers.

Zowel A- als B-keus.
B-keus is tot 40% goedkoper dan A-keus.
Bestel wel altijd 10% meer.