Vacature chauffeur

Gezocht: ervaren kraanwagenchauffeur

Ben je op zoek naar veel vrijheid, veel variatie en geen werk in de avond of in het weekend? Wij zijn op zoek naar een ervaren kraanwagenchauffeur om bouwmaterialen en sierbestrating te bezorgen bij onze klanten in heel Nederland. Vanuit onze opslag in Appeltern (tussen Tiel en Nijmegen) ben je werkzaam.

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar werkzaam is in de bestrating. Sinds 12 jaar runnen wij twee webshops: NuSierbestrating.nl en BouwmaterialenKopen.com. Via deze webshops hebben wij door de jaren heen al meer dan 15.000 klanten voorzien van bestrating en bouwmaterialen.

’s Ochtends laad je de bestellingen met de kraanwagen, vervolgens los je deze op adressen door heel Nederland. Je krijgt te maken met woonwijken en stadscentra en je lost van Limburg tot Groningen. Wij kennen geen overnachtingen en geen weekendwerk! Je hebt bijna geen wachturen en veel vrijheid.

Wij zijn op zoek naar een zorgvuldige en zelfstandige chauffeur die ervaring heeft met het werken met een autoloskraan. De arbeidsvoorwaarden zijn geheel volgens de C.A.O. Reageer via e-mail t.n.v. Den Brok via info@nubouwen.nl of bel met 085-4012360 voor meer informatie.