Betonnen tuintegels 80x80

U zoekt grote betontegels van maar liefst 80x80? Wij hebben interessante exemplaren voor u op voorraad in zowel A- als B-keuze. In deze grote maat zult u geen simpele betontegels vinden, maar juist betontegels met meer bravoure voor een moderne tuin. Daarnaast worden deze betontegels niet alleen aangeboden in klassiek grijs of zwart, maar ook in andere aantrekkelijke en warme kleuren. Heeft u vragen over de betontegels 80x80? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grote 80x80 betontegels voor scherpe prijzen!

Bent u op zoek naar betontegels van 80x80? Wij bieden deze grote betontegels aan. De prijs van de 80x80 betontegel is zo scherp, omdat wij B-keuze betontegels aanbieden. B-keuze tegels zijn niet door de keuring van de fabrikant gekomen. Dit betekent dus niet dat de tegels gebruikt of tweedehands zijn.

De betontegel 80x80 kunt u als terrastegels leggen

Grote betontegels zijn erg geschikt voor uw terras. Door een strakke uitstraling van de tegels, wordt het een rustig geheel. Het onderhoud dat u heeft aan de 80x80 betontegel is daarnaast minimaal. De tegels zijn behandeld tegen het opnemen van vocht. Dit vermindert de kans op alg-groei en vervuiling. Let u wel op dat de 80x80 betontegels alleen geschikt zijn voor uw terras en dus niet voor uw dakterras.

Is een 80x80 betontegel qua gewicht niet te zwaar om te dragen?

Het gewicht van een 80x80 betontegel is niet te vergelijken met onze 30x30 of 40x40 betontegels. De 80x80 is namelijk erg zwaar, waardoor het aangeraden wordt om een vacuüm tegeltiller te gebruiken. Deze tegeltillers zorgen ervoor dat u uw tegels gemakkelijk in uw tuin kunt aanbrengen.