Tuintegels 80x80

De laatste jaren is de vraag naar grote tegels enorm gegroeid, vooral tegels in het formaat 80x80 zijn zeer populair. Hieronder hebben we enkele voorbeelden van sierbestrating in het formaat 80x80 opgenomen. Vragen over hoe te leggen of op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tuintegels 80x80 wordt als een groot formaat bestempeld

Bent u op zoek naar grote tegels? Dan zit u hier goed. Hier vindt u namelijk sierbestrating die het formaat 80x80 hebben. Met deze bestrating kunt u veel kanten op. Zo kunt u het gebruiken voor uw tuin, voor uw pad of uw terras, maar ook uw oprit kunt u bestraten met de 80x80 sierbestrating. Dit komt door de dikte van 6 centimeter.

Sierbestrating aanbieding

Bij NuSierbestrating.nl vindt u genoeg sierbestrating in de aanbieding. Wij bieden B-keus bestrating aan en dat is ten opzichte van A-keus een stuk goedkoper. B-keus bestrating kan tot wel 40% goedkoper zijn dan A-keus bestrating. U zit op deze pagina dus goed als het gaat om aanbiedingen van sierbestrating.

Sierbestrating oprit

Hierboven werd al even genoemd dat u 80x80 sierbestrating voor uw oprit kunt gebruiken. De reden is de dikte. Met tegels die 6 centimeter of dikker zijn, kunt u uw oprit mooi betegelen. Met de 80x80 weet u zeker dat u goed zit, want die is alleen maar als 6 centimeter dik verkrijgbaar.

Lees meer