NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Excluton Rock Walling Marrone (B-keus)

https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
De Rock Walling Marrone zijn rood bruin genuanceerd van kleur en kunnen worden gebruikt voor diverse doeleinden. Met de Rock Walling van Excluton kunt u bijvoorbeeld bloembakken, tuinmuren of hoogteverschillen maken,

  • Moderne uitstraling

  • Met normale steenlijm te verwerken

  • Onderhoudsvriendelijk

U wilt B-keus bestrating aanschaffen. Bent u bekend met de voorwaarden van B-keus? Zie hier wat B-keus betekent.
Besteleenheid: per 6,5m²
Prijs per besteleenheid: € 135,50
Afmetingen: 31,5x13cm, 41,5x13cm, 51,5x13cm (12cm dik)
€ 135,50 per 6,5m²
€ 20,85 per 1 m²

 


Ruim op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
Snel geleverd Binnen 7 werkdagen
Altijd het voordeligst Onderaan de streep
Professionele bezorging Voor €139,95

Productbeschrijving van Excluton Rock Walling Marrone

Deze Excluton Rock Walling Marrone blokken kunnen voor diverse doeleinden worden toegepast. Zo kunt u de Rock Walling gebruiken voor plantenbakken, tuinmuren of voor het maken van een hoogteverschil. De Rock Walling Marrone zijn bruin rood genuanceerd van kleur.
Een pallet bevat verschillende maten blokken. Deze bestaan uit de maten: 31,5x12x13cm, 41,5x12x13cm 51,5x12x13cm. De Rock Walling heeft een prachtige naturel uiterlijk en kan worden gestapeld en verlijmd. Let op: door de taps afgewerkte zichtzijde ontstaat een voeg van 5mm.

B-keus partijen (zie hier)

B-keus is van mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus kan onder andere kleurverschil, maatverschil en structuurverschil bevatten. Ook kan de tegel beschadigd zijn en bijvoorbeeld haarscheurtjes, putjes of missende hoekjes bevatten. De toplaag van de tegel kan afwijken, de structuur of kleur kan anders zijn dan die van de A-keus variant. Er kan qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, het is mogelijk dat er tegels zonder kleur tussen zitten. B-keus is minder consistent dan A-keus.

Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus. Wees voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houd rekening met uitval. Wij geven geen garantie op de kwaliteit. B-keus is daarom een stuk goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Zoals aangegeven is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Onder onverwerkbare tegels rekenen wij tegels die compleet gebroken zijn. Tegels met kleur- en maatafwijkingen en beschadigingen als haarscheurtjes, putjes en missende hoekjes worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.

Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger dan de standaard verzendkosten, zie hier.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

Uitgebreide specificaties

EAN-nummer: 8718246101390
B-keus bezichtigen Let op: niet alle b-keus is te bezichtigen in onze showroom. Zeker weten of uw keuze te bekijken is? Neem van tevoren contact met ons op.
Besteleenheid: per 6,5m²
Afmetingen: 31,5x13cm, 41,5x13cm, 51,5x13cm (12cm dik)
Gewicht per m2: 270 kg
Gewicht per besteleenheid 1755 kg
Aantal m² per pallet: 6.50
Materiaal: Beton
Aanvullende info: Bij betonproducten bestaat een kans op kalkuitbloei.
Voorbeeldsteen: Vraag hier uw voorbeeldsteen aan.
Extra bestellen: Bestel bij B-keus 10% extra i.v.m. eventueel uitval.
Aftrillen: Aftrillen is niet altijd mogelijk. Lees eerst dit.
Kwaliteit: B keus komt direct van de fabrikant. Het betreft hier tijdelijke partijen (refurbished)

Beoordelingen Excluton Rock Walling Marrone (1)

Schrijf een review
20 november 2018
Marc

Review

Met namen erg gevallen voor deze kleur. We hadden eerst een mostersteen besteld, fijn dat dit kan en helemaal fijn dat de prijs van de bestelling wordt afgehaald. De bezorgjng ging ook spoedig
Schrijf een review over Excluton Rock Walling Marrone (B-keus)
En maak kans op € 50,-

Hoe waardeert u dit product?