NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Excluton Hangflor

De Excluton hangflor is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Van betonnen plantenbak tot muurafscheiding en u kunt de hangflor zelfs als eventuele geluidswal gebruiken. Mogelijkheden genoeg dus met de hangflor. Ook als decoratie-elementen, ter afwisseling in uw tuin, kan de Excluton hangflor worden gebruikt. In zowel A- als B-keus verkrijgbaar en in verschillende kleuren. Heeft u vragen over de hangflor? Neem dan contact met ons op.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Goedkope Excluton hangflor kopen? 

Er zijn verschillende soorten Excluton hangflor. Excluton hangflor is ontzettend mooi, wanneer u mooie plantenbakken, hoogteverschillen of zelfs een scheidingswand wil maken in de tuin. De Excluton hangflor leent zich hier uitstekend voor. Dankzij de vorm is de Excluton hangflor goed te stapelen. Daarnaast is het erg mooi om er beplanting in te zetten, waardoor u een kleurrijke of groene tuin creëert. 

De Excluton hangflor heeft een mooie en authentieke uitstraling.  Excluton hangflor is dankzij het beton erg stevig en praktisch in gebruik. De Excluton hangflor is in bruin en antraciet verkrijgbaar. 

Voordelen van Excluton hangflor:
- Excluton hangflor is makkelijk te verwerken en simpel op te stapelen.
- Excluton hangflor is verkrijgbaar in twee aansprekende kleuren.
- Excluton hangflor geeft een speelse uitstraling aan uw tuin.
- Ook verkrijgbaar in B-keus.

Voor welke Excluton hangflor gaat u?

Er zijn een aantal opties, wanneer u kiest voor de Excluton hangflor. Gaat u voor een iets modernere antraciet kleur? Of heeft u liever een warme bruine kleur? Daarnaast in het mogelijk om de Excluton hangflor in B-keus te bestellen. Dit is extra voordelig.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

 Excluton hangflor  Excluton hangflor

EXCLUTON HANGFLOR TIP - De Excluton hangflor kan goed worden gebruikt als erfafscheiding. U kunt zelf de hoogte bepalen en dankzij de mogelijkheid om beplanting in de bakken te zetten, houdt uw tuin het groene karakter.

Houd bij de aanschaf van hangflors rekening met de volgende zaken:


Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom hangflors kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.