NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Brickwall

Excluton brickwalls kunt u voor diverse doeleinden gebruiken: van een klein muurtje tot aan het aanbrengen van elegante hoogteverschillen. Wij kunnen de allergoedkoopste brickwalls aanbieden. Nergens anders vindt u antraciete brickwalls zo goedkoop. Hoe dat kan? Wij bieden B-keus brickwalls aan. Deze brickwalls zijn minimaal 40% goedkoper dan A-keus brickwalls. Vragen over de brickwalls? Neem dan contact met ons op.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Goedkope brickwall kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten brickwall. De brickwall is tegenwoordig een bijna niet te missen element in de tuin. Mooie borders en speelse hoogteverschillen kunnen met de brickwall gecreeërd worden. 

ANTRACIET BRICKWALL BUDGET TIP - Wilt u wel een mooie antraciet brickwall in de tuin, maar dan voor een gunstige prijs? Indien u de B-keus antraciet/zwart brickwall aanschaft, wordt deze standaard in de kleur geel geleverd. Wij leveren bij uw bestelling dan ook antraciet betonverf. Hiermee creeërt u in een korte tijd een prachtige antraciet brickwall. Het is een beetje extra werk, maar daarmee bespaart u wel bijna 70% op de prijs! Bekijk de afbeelding en het filmpje voor het resultaat. Bijna geen verschil te zien ten opzichte van de A-keus antraciet brickwall toch?

Voordelen van brickwall:
- Brickwall kunt u gebruiken voor zeer veel verschillende toepassingen. Denk aan bloembakken en borders.
- Brickwall is makkelijk te stapelen in de gewenste hoogte.
- Kan in zowel B-keuze als A-keuze geleverd worden. 

Voor welke brickwall gaat u?

Er zijn veel verschillende kleuren brickwall beschikbaar. Welke kleur past het beste bij uw tuin? Gaat u voor een mooie oranje Toscaanse kleur of een prachtige terracotta brickwall? In een moderne tuin past een antraciet brickwall weer fantastisch. 

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

 brickwall  brickwall

Houd bij de aanschaf van brickwalls rekening met de volgende zaken:


Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom brickwalls kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.