Tips bij het bestellen

Wanneer u een bestelling gaat plaatsen, is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Deze zaken hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

1. Bereken het aantal vierkante meters nauwkeurig
Voordat u gaat bestellen is het van belang om precies te weten hoe veel vierkante meters bestrating u nodig heeft. Wanneer u te kort komt, kan dit qua kosten en tijd oplopen. Wanneer u kiest voor B-keus, raden wij aan om minimaal 10% meer te bestellen dan u daadwerkelijk nodig heeft. Zo kunt u eventuele breuk opvangen. Bij A-keus raden wij 5% extra aan, om knip- en snijverlies op te vangen.

2. Lees u in over de verschillende kwaliteiten
Op NuSierbestrating.nl bieden wij verschillende kwaliteiten aan: A-keus, B+-keus en B-keus. Tussen deze classificaties zit een prijsverschil, maar ook een kwaliteitsverschil. Het is belangrijk dat u weet wat u kan verwachten en waar u rekening mee moet houden. Alles over de verschillende keuzes leest u hier.

3. Afbeeldingen zijn slechts een indicatie
Aan de hand van de foto's van de materialen op onze website proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van het product. Een foto blijft echter een indicatie van de kleur en afmeting, omdat het bij beton gaat om een natuurproduct (zie ook artikel 4.2 van onze algemene voorwaarden). Mocht u onze sierbestrating in het echt willen zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Appeltern. U kunt ook voorbeeldstenen bestellen.

4. Hoe wilt u betalen?
U kunt bij NuSierbestrating.nl kiezen uit verschillende betaalmethodes. Onder andere iDEAL en Afterpay zijn mogelijkheden. Let op, bij verschillende betaalmethoden zijn verschillende voorwaarden van toepassing. Zo moet u bij de betaalmethode ‘handmatige overboeking’ rekening houden met extra levertijd, aangezien het een aantal werkdagen kan duren voordat wij de betaling ontvangen hebben. De 7 werkdagen voor levering gaan pas in wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Alles over de verschillende betaalmethodes leest u hier.

 5. Houd rekening met de grootte van de vrachtwagen
De vrachtwagen waarmee wij standaard leveren is 18 meter lang. Deze vrachtwagen is daarmee een stuk langer dan bijvoorbeeld een lijnbus of vuilniswagen. Deze vrachtwagen heeft een autoloskraan waarmee de bestelling bij u wordt gelost. Hier komt geen heftruck, palletwagen of kooiaap aan te pas. Deze wagen is niet heel wendbaar, in smalle woonwijken is het mogelijk dat de vrachtwagen niet tot uw deur kan komen. In dat geval zal de chauffeur op de dichtstbijzijnde, veilige plaats lossen. Twijfelt u of de vrachtwagen bij uw huis kan komen? Stuur uw beoogde bestelling en adres dan naar info@nusierbestrating.nl. Wij kunnen dan via Google Streetview beoordelen of dit mogelijk is. Let op, dit zal slechts een indicatie zijn. Dit is uiteindelijk altijd ter beoordeling van de chauffeur. Wij kunnen mogelijk met bakwagen van 12 meter of met een wagen voorzien van kooiaap leveren. Hier zijn wel meerkosten aan verbonden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via bovenstaand e-mailadres.

 6. U kunt geen specifieke leverdatum plannen
Het is helaas niet mogelijk een specifieke leverdatum te plannen. Onze externe transporteur gaat op zoek naar een combinatie om een volle vracht te vormen. Uw bestelling wordt dan gecombineerd met bestellingen bij u in de buurt. Zodra deze vracht gevormd is, zal de bestelling aan u geleverd worden. Let op: deze planning ontstaat pas één werkdag voor levering . Eerder kunnen wij u hier niets over melden. Zodra de leverdatum bekend is, stellen wij u meteen via e-mail op de hoogte. U kunt wel kiezen voor een latere leverdatum. U kunt hierin een weeknummer aangeven. Wij kunnen dan niet op een specifieke dag leveren.

 7. Plan geen dubbele afspraken
Op de dag van levering kunnen wij niet precies aangeven hoe laat er bij u geleverd wordt. Het is dan ook niet handig om aannemers en/of stratenmakers op de dag van levering te laten komen. Het is namelijk ook mogelijk dat er eind van de middag of begin van de avond bij u geleverd wordt. Wij raden aan om de stratenmakers pas in te plannen als u uw bestelling al binnen heeft. 

 8. Houd een plaatsje vrij voor uw bestelling
Wanneer de bestelling bij u geleverd wordt, is het handig als u nagedacht heeft over een losplaats. Houd er rekening mee dat de reikwijdte van de loskraan ongeveer 3,5 meter vanaf de vrachtwagen is en de chauffeur nooit over obstakels kan lossen.

 9. U hoeft niet thuis te zijn voor de levering
Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u zelf fijn is om thuis te zijn wanneer er geleverd wordt, maar dit hoeft niet per sé. U kunt eventuele losinstructies vermelden in het opmerkingenveld in de check-out. Als u niet thuis bent, is het ook mogelijk een briefje achter te laten op de voordeur of een andere opvallende plaats. Als u op dit briefje uw telefoonnummer vermeldt, kan de chauffeur altijd bellen wanneer hij op locatie arriveert.

 10. Is uw bestelling niet in orde?
Controleer uw bestelling meteen als u thuis bent. Merkt u op dat er dingen niet goed zijn? Verwerk dit dan nog niet! Stuur ons een mail via info@nusierbestrating.nl met duidelijke foto’s. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Houd er rekening mee dat er bij B-keus beschadigingen en afwijkingen mogelijk zijn.

 11. Maakt u zich geen zorgen over kalkuitbloei
Het is bij betonproducten mogelijk dat er kalkuitbloei optreedt. Dit is een witte waas over de tegels. Het maakt hierin niet uit of u kiest voor A- of B-keus. Kalkuitbloei trekt naar verloop van tijd weg. U leest hier alles over kalkuitbloei.

Tuintegels.
De beste en mooiste tuintegels zowel
budget als premium.

Strakke bestrating.
Moderne strakke sierbestrating voor tuin
en terras.

Getrommelde bestrating.
Een nostalgische steen met 'oude' look?
Kies dan voor getrommeld.

Betontegels.
In vele soorten en maten en altijd
een scherpe prijs.