Het grootste en voordeligste assortiment Tegels voor Buiten (Terras)

Dan bent u bij Nusierbestrating.nl aan het juiste adres, wij hebben een groot en gevarieerd aanbod aan sier- en terrastegels. Tegels voor buiten of voor uw terras kan u op vele verschillende manieren aanleggen. Bij Nusierbestrating.nl  kunt u namelijk siertegels kopen in tal van soort, maten en kleuren. Of u nu op zoek bent naar natuursteen siertegels, betonnen siertegels of andere speciale siertegels, op NuSierbestrating.nl hebben wij het beste van alle soorten voor u verzameld.

Afmeting
De juiste afmetingen van een terras is van belang.  Wij raden aan om per persoon een minimale oppervlakte van 3m2 te hanteren. Voor een tuinset met vier stoelen en een tafel komt dat neer op een minimale afmeting van 3x4 m2. Bij de aanleg van een terras moet u vooral niet te zuinig zijn met de afmetingen.  Als  u visite krijgt is het handig dat er plaats is voor een extra paar stoelen.  Door gebruik te maken van plantenbakken op uw terras lijkt deze kleiner.  U kunt makkelijk ruimte creëren door de plantenbakken te verplaatsen.

Hierdonder vindt u in ieder geval enkele voorbeelden van hoe u een terras kunt vormgeven.

  Op zoek naar siertegels aanbiedingen? Bekijk dan onze speciale categorie met AANBIEDINGEN!  >> 

betontegels

Betontegels
Vele soorten, maten en kleuren
betontegels. Bestel simpel en snel online. 

siertegels

Siertegels
Prachtige siertegels. Ontwerp de
mooiste terrassen en tuinen! 

nabehandeld tegels

Nabehandelde tegels
Van klassiek tot modern tot strak.
Diverse indrukwekkende bestrating.

natuursteen tegels

Natuursteen tegels
Allerlei kleuren en soorten natuursteen
tegels. Een grote collectie!

Aanleg

Wanneer u zelf  uw terras aanlegt, wilt u natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk mooi bij blijft liggen. Wij hebben enkele tips om u op weg te helpen.  Onder de bestrating van het terras zal vulzand moeten komen te liggen van minimaal 10 cm dik. Voorkom dat er onkruid tussen de bestrating komt te groeien en leg daarom worteldoek onder de zandlaag. Leg het zandbed op afschot, dit in verband met de afwatering. Het zandbed moet ongeveer één centimeter per meter aflopen.  Laat het afschot altijd van het huis aflopen en naar de tuin toe, regenwater moet weg kunnen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste opsluiting van de  bestrating te gebruiken, dit om problemen te voorkomen.  Als de kantopsluiting afdoende is zullen de stenen gemakkelijk verschuiven. Wij adviseren opsluitbanden van minimaal 5x20x100 te gebruiken.  Zodra uw het terras heeft geplaatst veegt u los zand over de nieuwe bestrating.  Zo worden de kieren tussen de tegels opgevuld, herhaal dit gedurende een week.