Zoekt u een stratenmaker om uw bestrating te leggen?

StratenmakerWij krijgen vaak de vraag van onze klanten of wij ook de sierbestrating zelf leggen. Helaas doen wij dat zelf niet, omdat wij landelijk de bestrating leveren. Het is voor ons dus onmogelijk om overal een stratenmaker naar toe te sturen. Om u een eind op weg te helpen, willen wij u een aantal tips geven met betrekking tot het zoeken naar een stratenmaker, de prijzen en de verwerking van tegels. Ook worden er onderaan deze pagina een aantal tegels getoond die gemakkelijk te leggen zijn door zowel uzelf als de stratenmaker.

Een goed hulpmiddel voor het zoeken naar een stratenmaker is Werkspot.nl

Heeft u snel een ervaren en professionele stratenmaker nodig? Dan kan Werkspot.nl wellicht uitkomst bieden. Op deze website kunt u namelijk gratis en gemakkelijk uw klus plaatsen. Dit zal ervoor zorgen dat u in no time een erkende stratenmaker zult vinden. De stratenmakers die zullen reageren, kunt u vergelijken op basis van reviews, prijs, ervaring en reactie. Daardoor kunt u zelf kiezen met wie u in contact komt.

Alternatieven voor Werkspot - Mocht Werkspot niet het gewenste resultaat opleveren, dan kunt u altijd nog zoeken op Google naar stratenmakers in de buurt van uw huis.

De prijzen voor een stratenmaker

Een stratenmaker gaat heel vakkundig te werk. Hij zorgt ervoor dat uw sierbestrating snel wordt neergelegd en daar betaalt u relatief weinig voor. Maar wat zijn nou eigenlijk de prijzen voor een stratenmaker? De meeste stratenmakers zullen u voor een klus een prijs per m2 of per uur vragen. Het hangt er namelijk vanaf hoe u de tegels in uw tuin wilt hebben. Een strak terras zal berekend worden per m2 en een legmotief wordt bijvoorbeeld per uur berekend. In overleg met de stratenmaker zal dit duidelijk worden.

Bespreek de verwerking van de tegels goed met de stratenmaker

Over het algemeen wordt er door onze leverancier Excluton advies gegeven voor het verwerken van de bestrating. Aangezien iedere stratenmaker anders te werk gaat, is het belangrijk om dit verwerkingsadvies op te volgen. Zo kunt u zolang mogelijk genieten van uw tuin. Legt u de tegels naar eigen inzicht, dan kan het voorkomen dat de tegels niet optimaal tot hun recht komen.

Tegels die worden aanbevolen voor u en uw stratenmaker

Tegels zijn over het algemeen redelijk zwaar. Daarom wordt aanbevolen om tegels te gebruiken van 60x60 of kleiner. Let hierbij ook op de dikte. Een tegel van 6 centimeter dik is namelijk veel zwaarder dan een tegel van 4 centimeter. Wilt u dus uw terras of tuin betegelen? Kies dan voor formaten als 60x60x4, 50x50x4 of 20x30x4. Het formaat 20x30x6cm zou u ook kunnen kiezen. Hieronder worden een aantal aanbevolen producten getoond.