Stapstenen kopen in diverse soorten. Vanaf €27,50.

Stapstenen, ook wel Flagstones genoemd, hebben eigenlijk niet 1 echte functie. Ze kunnen voor tal van toepassingen in uw tuin worden gebruikt, bijvoorbeeld voor bij de vijver, voor een Zuid-Europees ogend terras. Maar ook om een natuurlijk en sfeervol pad te creëren in uw tuin. De stapstenen zijn dus voor tal van doelen in te zetten. Een ding is in ieder geval gegarandeerd, uw tuin zal met stapstenen enorm aan sfeer winnen.

Wat is de prijs van stapstenen?

Stapstenen zijn gemaakt van natuursteen, verkregen door het splijten van gelaagd gesteente. Natuursteen is duurzaam en exclusief en daar hangt dan natuurlijk ook een prijskaartje aan. De goedkoopste stapstenen zijn verkrijgbaar vanaf €27,50 per m2. Er zijn echter ook duurdere stapstenen te krijgen, dit is afhankelijk van het soort natuursteen dat wordt gebruikt. Bijvoorbeeld Bourgogne Gele stapstenen zijn zelfs bijna €40 per m2.

De stapstenen kunnen niet per m2 worden aangeschaft. U kunt via onze webshop alleen grotere hoeveelheden stapstenen aanschaffen. Per hoeveel de stapstenen moeten worden aangeschaft hangt van het soort stapsteen af dat u zou willen aanschaffen. Sommige soorten gaan per pallet, terwijl andere soorten per 18 of 25 m2 gaan.

Waarom kiezen voor stapstenen?

Stapstenen zijn prijzig en niet altijd vorstbestendig, maar met stapstenen, of dus flagstones, wordt een echte Zuid-Europese sfeer neergezet. En stapstenen zijn in een investering voor de toekomst. Stapstenen zijn van natuursteen en dit betekent dat het uiterlijk van de stenen juist alleen maar mooier wordt, in tegenstelling tot bij betonbestrating. Deze ambachtelijk gekloofde en gekapte tegels lenen zich ook voor bestrating van een heel terras, u kunt er dus ook creatief mee aan de slag gaan en met stapstenen echt iets unieks creëren voor uw tuin of terras.

Bekijk alle Stapstenen >>