U zoekt voorbeelden van sierbestrating voor uw voortuin?

Dan bent u bij Nusierbestrating.nl aan het juiste adres, wij hebben een groot en gevarieerd aanbod aan sier- en terrastegels voor uw voortuin.
 
De keuze van de sierbestrating bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw tuin. De mogelijkheden voor sierbestrating in de tuin zijn eindeloos. Nusierbestrating.nl heeft vele soorten sierbestrating, in verschillende kleuren en formaten.

Met onze ruime keuze  kunt u ideeën opdoen uit verschillende sferen en stijlen. De verschillende soorten bestratingen kunt u combineren om zo een uniek effect in uw voortuin te creëren. Hierdoor is er altijd wel wat te vinden wat bij tuin of huis past.

Met sierbestrating van Nusierbestrating.nl krijgt uw (voor)tuin een compleet nieuwe sfeer, precies zoals u het zelf wilt.

Op zoek naar sierbestrating aanbiedingen? Bekijk dan onze speciale categorie met AANBIEDINGEN!  >> 

Diverse leveranciers.
Wij leveren sierbestrating van Excluton, maar
ook van Gardenlux.

Alle soorten bestrating.
Van 10x10 tot 100x100 en alles daartussen.
Ook wildverband.

Duurzaam natuursteen.
We hebben niet veel natuursteen, maar
wel de toppers.

Zowel A- als B-keus.
B-keus is tot 40% goedkoper dan A-keus.
Bestel wel altijd 10% meer.

Aanleggen van sierbestrating in uw voortuin

Wanneer u zelf uw voortuin aanlegt, wilt u natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk mooi bij blijft liggen. Wij hebben enkele tips om u op weg te helpen.

Onder de bestrating van het voortuin zal vulzand moeten komen te liggen van minimaal 10 cm dik. Voorkom dat er onkruid tussen de bestrating komt te groeien en leg daarom worteldoek onder de zandlaag. Leg het zandbed op afschot, dit in verband met de afwatering. Het zandbed moet ongeveer één centimeter per meter aflopen.

Laat het afschot altijd van het huis aflopen en naar de tuin toe, regenwater moet weg kunnen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste opsluiting van de bestrating te gebruiken, dit om problemen te voorkomen. Als de kantopsluiting afdoende is zullen de stenen gemakkelijk verschuiven. Wij adviseren opsluitbanden van minimaal 5x20x100 te gebruiken.  

Zodra uw het terras heeft geplaatst veegt u los zand over de nieuwe bestrating. Zo worden de kieren tussen de tegels opgevuld, herhaal dit gedurende een week.