U zoekt naar voorbeelden voor uw terras?  

wij staan voor u klaar

Dan bent u bij Nusierbestrating.nl aan het juiste adres, wij hebben een groot en gevarieerd aanbod aan sier- en terrastegels.  Een terras kan u op vele verschillende manier aanlegen. Er zal talloze soorten tegels en patronen waarin u de bestrating kan neerleggen. 

De juiste afmetingen van een terras is van belang.  Wij raden aan om per persoon een minimale oppervlakte van 3m2 te hanteren. Voor een tuinset met vier stoelen en een tafel komt dat neer op een minimale afmeting van 3x4 m2. Bij de aanleg van een terras moet u vooral niet te zuinig zijn met de afmetingen.  

Als  u visite krijgt is het handig dat er plaats is voor een extra paar stoelen.  Door gebruik te maken van plantenbakken op uw terras lijkt deze kleiner.  U kunt makkelijk ruimte creëren door de plantenbakken te verplaatsen.

Op zoek naar terrastegels aanbiedingen? Bekijk dan onze speciale categorie met AANBIEDINGEN!  >> 

Diverse leveranciers.
Wij leveren sierbestrating van Excluton, maar
ook van Gardenlux.

Alle soorten bestrating.
Van 10x10 tot 100x100 en alles daartussen.
Ook wildverband.

Duurzaam natuursteen.
We hebben niet veel natuursteen, maar
wel de toppers.

Zowel A- als B-keus.
B-keus is tot 40% goedkoper dan A-keus.
Bestel wel altijd 10% meer.

Aanleg van uw terras
Wanneer u zelf  uw terras aanlegt, wilt u natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk mooi bij blijft liggen. Wij hebben enkele tips om u op weg te helpen. 

Onder de bestrating van het terras zal vulzand moeten komen te liggen van minimaal 10 cm dik. Voorkom dat er onkruid tussen de bestrating komt te groeien en leg daarom worteldoek onder de zandlaag. Leg het zandbed op afschot, dit in verband met de afwatering. Het zandbed moet ongeveer één centimeter per meter aflopen.  Laat het afschot altijd van het huis aflopen en naar de tuin toe, regenwater moet weg kunnen.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste opsluiting van de  bestrating te gebruiken, dit om problemen te voorkomen. Als de kantopsluiting afdoende is zullen de stenen gemakkelijk verschuiven. Wij adviseren opsluitbanden van minimaal 5x20x100 te gebruiken.

Zodra uw het terras heeft geplaatst veegt u los zand over de nieuwe bestrating. Zo worden de kieren tussen de tegels opgevuld, herhaal dit gedurende een week.