U zoekt Sierbestrating in de omgeving van Nijmegen?

NuSierbestrating.nl heeft mogelijk een van de grootste assortimenten op het gebied van bestrating, u vindt hier honderden producten in uiteenlopende kleuren, maten en vormen. Van klassiek getrommelde bestrating tot strakke moderne bestrating van 20x20cm tot enorme tegels van 100x100cm. Daarnaast hebben we ook veel B-keus bestrating, welke tot wel 40% goedkoper is dan A-keus bestrating.

Inmiddels hebben we al meer dan 3.000 bestellingen afgerond met NuSierbestrating.nl, we zijn dan ook de partner bij uitstek als u op zoek bent naar sierbestrating in de buurt van Nijmegen. U kunt daarnaast ook altijd bij ons langswippen om een vraag te stellen of om de sierbestrating in het echt te zien.

Bezoek onze showroom in Appeltern

We zijn gevestigd in Appeltern aan de Maasdijk 7. Hier is ook onze showroom gevestigd met diverse soorten sierbestrating. U kunt op werkdagen altijd langskomen tot 17:00, eventueel is het mogelijk om met een expert uw keuze door te nemen. Wij zien u graag verschijnen! Hieronder vindt u een routebeschrijving naar onze locatie.