U zoekt Sierbestrating in Gelderland?

U zoekt nieuwe sierbestrating en u wilt het wel eerst in het echt zien, maar stiekem wilt u wel die scherpe internetprijzen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Wij hebben een grote collectie sierbestrating met alleen maar scherpe internetprijzen.

En we hebben een eigen showroom in Gelderland waar u rustig aan de hand van een van onze experts advies kunt krijgen over alle soorten sierbestrating van terrastegels tot B-keus sierbestrating. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om aan de balie te bestellen of gewoon lekker thuis online, aan u de keuze.

Wij hebben misschien niet de grootste showroom van Gelderland, maar wel de meest gezellige met gratis koffie of thee. Daarnaast vindt u waarschijnlijk nergens anders in Gelderland zulke lage prijzen als bij ons.

Kom gewoon langs bij onze Showroom in Appeltern

We zijn al jaren gevestigd in Appeltern aan de Maasdijk 7. Hier is ook onze showroom gevestigd met diverse soorten sierbestrating. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 langskomen op onze locatie. Eventueel is het mogelijk om met een expert uw keuze door te nemen. Wij zien u graag verschijnen! Hieronder vindt u een routebeschrijving naar onze locatie.