wij staan voor u klaar

Wij leveren ook sierbestrating in België en Duitsland!

Alle partijen sierbestrating op onze website kunnen ook worden geleverd in België en Duitsland. Dus onze supergoedkope, tot -40% korting, exclusieve partijen zijn niet alleen bestemd voor de Nederlandse markt

Let op: er worden mogelijk extra transportkosten berekend voor leveringen naar Belgie en Duitsland. Nadat de bestelling is geplaatst zullen we daar contact met u over op nemen! .

Ook binnen België en Duitsland hanteren wij een verwachte levertijd van 7 werkdagen

Bestrating leveren is een complexe klus en daarom kost het ons naar verwachting 7 werkdagen om de bestrating tot aan uw deur te leveren. 

Belangrijk!
Waar u alleen op moet letten is dat de automatische adreschecker niet voor u gaat werken als u in Belgie of Duitsland woont, selecteer daarom 'handmatig adres invullen' in de checkout. Vervolgens kunt u uw land selecteren. Mogelijk worden er extra kosten in rekening gebracht in verband met de afstand. Dit is afhankelijk van het aantal pallets. Lees hier meer. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd per e-mail of telefoon contact opnemen.

Wij zijn NuSierbestrating.nl en hier vindt u de goedkoopste sierbestrating. Waarom bij ons bestellen?

Grote hoeveelheden nodig? Dan geven wij gewoon korting. Per product kunt u direct een offerte aanvragen om te kijken hoeveel korting er in uw geval mogelijk is.

A-keus of B-keus? U kunt online zowel A-keus of B-keus bestrating vinden. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus, maar er hangen wel risico's aan.

Heeft u het snel nodig? Bestrating afleveren is een complex proces. Maar wij proberen het zo snel mogelijk uit te leveren. Daarom heeft u het naar verwachting binnen 7 werkdagen bij u thuis geleverd.

Niet zeker over de kleur? U kunt altijd op afspraak langskomen in onze showroom om de bestrating te bekijken. U kunt dan later ook altijd nog online bestellen. U kunt ook direct in de showroom bestellen.Heeft u helemaal geen idee wat voor een tuinbestrating u voor uw tuin moet bestellen? Dan kunt u het natuurlijk ook altijd aan ons vragen. Onze experts kunnen u per Chat, E-mail, WhatsApp of telefoon te woord staan. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren!