wij staan voor u klaar

Wij leveren ook sierbestrating in België en Duitsland!

Alle partijen sierbestrating op onze website kunnen ook worden geleverd in België en Duitsland. Dus onze supergoedkope, tot -40% korting, exclusieve partijen zijn niet alleen bestemd voor de Nederlandse markt

Let op: er worden mogelijk extra transportkosten berekend voor leveringen naar Belgie en Duitsland. Nadat de bestelling is geplaatst zullen we daar contact met u over op nemen! .

Ook binnen België en Duitsland leveren wij binnen 7 werkdagen

Bestrating leveren is een complexe klus en daarom kost het ons maximaal zeven werkdagen om de bestrating tot aan uw deur te leveren. Overigens leveren wij in België en Duitsland net zo snel, dus ook gewoon binnen 7 werkdagen.

Belangrijk!
Waar u alleen op moet letten is dat de automatische adreschecker niet voor u gaat werken als u in Belgie of Duitsland woont, selecteer daarom 'handmatig adres invullen' in de checkout. Vervolgens kunt u uw land selecteren. Mogelijk worden er extra kosten in rekening gebracht in verband met de afstand. Hierover zullen wij eventueel na de bestelling contact met u opnemen.

Wij zijn NuSierbestrating.nl en hier vindt u de goedkoopste sierbestrating. Waarom bij ons bestellen?

Grote hoeveelheden nodig? Dan geven wij gewoon korting. Per product kunt u direct een offerte aanvragen om te kijken hoeveel korting er in uw geval mogelijk is.

A-keus of B-keus? U kunt online zowel A-keus of B-keus bestrating vinden. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus, maar er hangen wel risico's aan.

Heeft u het snel nodig? Bestrating afleveren is een complex proces. Maar wij proberen het zo snel mogelijk uit te leveren. Daarom heeft u het gegarandeerd binnen 7 werkdagen bij u thuis geleverd.

Niet zeker over de kleur? U kunt altijd langskomen in onze showroom om de bestrating te bekijken. U kunt dan later ook altijd nog online bestellen. U kunt ook direct in de showroom bestellen.Heeft u helemaal geen idee wat voor een tuinbestrating u voor uw tuin moet bestellen? Dan kunt u het natuurlijk ook altijd aan ons vragen. Onze experts kunnen u per Chat, E-mail, WhatsApp of telefoon te woord staan. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren!