Reviews

Bij Nusierbestrating.nl kunt u na het plaatsen van een bestelling een review achterlaten bij het gekochte product op onze website of op Kiyoh.com

Kiyoh reviews

Kiyoh is een organisatie waar klanten een review achter kunnen laten over een organisatie. Nusierbestrating.nl is ook aangesloten bij Kiyoh. Bij Kiyoh mag iedereen een review achterlaten, zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid van Kiyoh. Klanten van Nusierbestrating.nl krijgen 30 dagen na hun aankoop een mail met de vraag of zij een review achter willen laten op Kiyoh. Kiyoh voert zowel geautomatiseerde als handmatige controles uit om de echtheid van reviews te kunnen garanderen. Omdat klanten van Nusierbestrating.nl enkel een uitnodiging voor het schrijven van een review als zij een aankoop hebben gedaan, kunnen wij de echtheid van reviews garanderen. Kiyoh plaatst elke review die een klant plaatst, zowel positief als negatief. 

Lees alle reviews over Nusierbestrating.nl

Product reviews

Op Nusierbestrating.nl zijn bij een aantal producten reviews geschreven. Deze reviews zijn in het verleden geplaatst door onze klanten. Door de vernieuwde website is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om productreviews te schrijven.