Op zoek naar restpartijen sierbestrating, terrastegels of tuintegels?

Bent u op zoek naar écht goedkope sierbestrating? Kijk dan eens naar onze restpartijen. Hier vindt u B-keus bestrating, tuintegels of terrastegels voor een extra lage prijs. Deze zijn bijvoorbeeld van de vorige collectie of er zijn nog kleine hoeveelheden over. Ze zijn direct beschikbaar en kunnen tot wel 40% goedkoper zijn dan A-keus. Wees er alleen snel bij, want op = op. De partijen veranderen namelijk continue, dus wij kunnen niet garanderen dat deze partijen gedurende het hele jaar verkrijgbaar zijn. Vragen over een restpartij, over de levering of over garantie? Neem dan contact met ons op. Op deze pagina zult u informatie vinden over de volgende bestratingen:

  • B-keus bestrating
  • Budget bestrating

Waar komen de tegels en restpartijen vandaan?

Alle sierbestrating op onze website is afkomstig van Excluton. Zij zijn de grootste producent van sierbestrating in Europa. Een overzicht van alle Excluton tegels.

Welke restpartijen zijn er verkrijgbaar?

Er is genoeg keus als het gaat om kleuren en formaten binnen onze restpartijen. Zo kunt u kiezen voor een heel klein formaat (10x10), een heel groot formaat (100x100) en alles wat daar tussenin zit. Ook qua kleuren is er genoeg aanbod. Kies de kleur die het beste bij u past en bestel de tegels of stenen zo snel mogelijk. De restpartijen kunnen namelijk zomaar op zijn.

B-keus sierbestrating; wat is het en hoe is de kwaliteit?

B-keus is mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus tegels zijn bijvoorbeeld niet altijd dezelfde maat, of de bovenkant van de tegel is (licht) beschadigd door bijvoorbeeld haarscheurtjes of putjes in de tegel. Ook kan er qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, B-keus is minder consistent dan A-keus. Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus, wees dus voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houdt rekening met uitval. Wij kunnen dus ook geen 100% garantie geven van kwaliteit. B-keus is daarom stukken goedkoper dan A-keus. Bekijk hier meer over B-keus bestrating.

Budget bestrating; wat is het en hoe is de kwaliteit?

Budget bestrating is hoge kwaliteit bestrating aangeboden tegen een budgetprijs. Onze budgetlijn is het bewijs dat goede bestrating niet duur hoeft te zijn. Wilt u graag een nieuwe tuin, maar heeft u een beperkt budget? Bekijk dan eens onze budgetlijn. Met deze tegels haalt u uitstekende sierbestrating binnen tegen een prijs die u nergens anders zult vinden.

Onze budget sierbestrating is ook maar beperkt verkrijgbaar. Het gaat hier dus ook om restpartijen die tijdelijk tegen een zeer scherpe prijs kunnen worden aangeboden. Er geldt dus hier ook op=op.

U zult nergens anders sierbestrating goedkoper vinden dan in onze webshop. Door middel van interessante restpartijen en aanbiedingen kunnen wij de laagste prijs bieden. Of nu gaat om terrastegels, betontegels of tuintegels. Wij hebben altijd interessante partijen tegen een goedkope prijs.

Bekijk meer restpartijen