Doel van NuSierbestrating.nl

Het doel van NuSierbestrating.nl is het nastreven van gemak voor de inkoop van de door u gewenste producten. Dit doel wordt op de volgende manieren nagestreefd:

Schaalvoordelen

NuSierbestrating.nl vindt u zowel in Nederland als België. Inkoop, logitstiek, marketing en ICT worden echter vanuit één centraal punt geregeld. Hierdoor is het mogelijk om belangrijke schaal- en efficiencyvoordelen te behalen, waardoor u als klant direct profiteert.

Kennis

NuSierbestrating.nl heeft de kennis om deskundig en breed te adviseren. Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en oplossingen, volgen medewerkers van NuSierbestrating.nl regelmatig trainingen en cursussen, die intern georganiseerd worden of in samenwerking met brancheorganisatie HIBIN.

Compleet assortiment

Het assortiment van NuSierbestrating.nl is van een hoogwaardige kwaliteit en uiterst zorgvuldig geselecteerd. NuSierbestrating.nl heeft dankzij specifieke contracten met leveranciers een vakkundig assortiment te bieden. Ons totale assortiment bedraagt op dit moment meer dan 10.000 artikelen.

Gemak

Het grote voordeel van NuSierbestrating.nl is natuurlijk de online bestelfunctie en de snelle levering. U bestelt de door u gewenste producten eenvoudig in onze webshop en wij leveren de bouwmaterialen bij de door uw opgegeven locatie: makkelijk en snel!