Retourneren

Let op: Neem bij retourneren altijd eerst contact met ons op via info@nubouwen.nl U ontvangt dan de juiste instructies voor het retour sturen van uw bestelling.

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 werkdagen na aflevering van het product. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met Nubouwen.nl te doen. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij maken het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten van de heenzending zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen aan u over. Deze termijn gaat in op het moment dat de consument de artikelen terugstuurt, of aangeeft terug te willen sturen.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:

  • U dient het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief een aankoopnota terug te sturen, dit mag dus ook een kopie van de aankoopnota zijn.
  • U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Nubouwen.nl te retourneren.
  • Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
  • Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze Klantenservice 085 401 23 60 of maak gebruik van onze chat-service, beide zijn van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur.

Modelformulier voor herroeping

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. U bent hier niet tot verplicht, maar dit formulier zou het u makkelijker kunnen maken om te retourneren. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Verzendkosten bij het retourneren

Wanneer u uw bestelling wilt retourneren dan zullen er kosten in rekening moeten worden gebracht om de betreffende materialen op te halen. Deze kosten bedragen €42,35. 

Verzendkosten bij het retourneren

Wanneer u uw bestelling wilt retourneren dan zullen er kosten in rekening moeten worden gebracht om de betreffende materialen op te halen. De kosten om pallets retour te halen per pallet:

1 pallet: €136,12
2 pallets: €166,88
3 pallets: €197,64
4 pallets: €228,40
5 pallets: €259,16
6 pallets: €293,98
7 pallets: €326,83
9 pallets: €461,13
10 pallets: €528,28


Prijzen inclusief 21% btw.