Genoeg keus binnen de Noviton terrastegel serie

Heeft u uw oog laten vallen op de Noviton tuintegels van het formaat 60x60? Dan kunnen wij alleen maar aangeven dat u een goede keuze maakt. De Noviton terrastegels zijn namelijk niet zomaar terrastegels. Het zijn tegels met bijzondere prints en designs. Waar vroeger veel terrassen werden betegeld met standaard kleuren als zwart en grijs, zien we nu toch echt dat de natuurlijke prints de overhand krijgen. Veel mensen kiezen ervoor om hun tuin een zomers, bergachtig of Mediterraans uiterlijk te geven. Er wordt niet alleen gekozen voor deze tegels vanwege het uiterlijk, maar ook door de kwaliteit. De Noviton-serie is sinds 2016 op de markt en de kwaliteit was vanaf het eerste moment goed te noemen. Iedereen kan zijn eigen sfeer creëren met de Noviton tuintegels.

             Excluton Noviton Lissabon 60x60x4cm

WEETJE - Noviton tegels zijn alleen verkrijgbaar in het formaat 60x60. Dit omdat dit een heel populair formaat is en het relatief een lichte tegel is. Een lichtgewicht tegel is ook te gebruiken voor uw dakterras of balkon.

Kwaliteit van de Noviton tuintegels

Noviton tegels worden voorzien van een UV-coating die duurzaam is en ze zijn gemaakt met de grootste zorg. De nieuwste technieken worden namelijk toegepast bij de productie van deze terrastegels, waardoor ze kwalitatief heel er goed zijn. Door de nieuwste technieken te gebruiken, zijn de Noviton terrastegels niet snel vuil te krijgen, kunnen ze tegen vorst en zijn ze zeer eenvoudig schoon te houden. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de tegels lang meegaan. Ook de kleur gaat langer mee, omdat de tegels kleur ondersteunend zijn geproduceerd.

OMGANGSTIP - Het kan voorkomen dat een Noviton tegel beschadigd raakt aan de oppervlakte door toedoen van iets. Zo kan het verschuiven van een tuinstoel of het neerleggen van een fiets al zorgen voor een kras. Wees dus voorzichtig in de omgang met Noviton tegels. Het zal vooral voorkomen bij B-keus terrastegels. Over het algemeen komt het niet voor bij A-keus tegels.

Aanbod van Noviton tuintegels

Zoals al eerder gezegd, is de Noviton-serie sinds 2016 op de markt. De laatste tijd zijn de tegels steeds populairder geworden en zijn er meerdere terrastegels uitgebracht binnen de Noviton-serie. Het begon allemaal met de Mediterraanse tegels met de namen uit landen als Portugal en Italië. Hierbij is er gekozen voor grote steden als Rome, Milaan, Porto en Lissabon. Iedere tegel is weer anders met zijn eigen kleur en print. Sinds 2018 zijn de tegels uit Marokko toegevoegd aan de Noviton-serie met namen als Marrakesh en Casablanca. Deze tegels hebben een zomerse, warme print en passen in een Mediterraanse tuin.

AANSCHAFTIP - Er worden niet alleen terrastegels uitgebracht met namen van steden. Er bestaan ook Noviton tuintegels met een houtlook. Deze houtlook wordt ook wel Woodstone of Stonewood genoemd. Heeft u interesse? Bekijk hieronder de producten. Let op: de Woodstone Nero is geen Noviton tegel.


De nieuwste terrastegels uit de Noviton-serie zijn de Mount terrastegels

De namen van de nieuwe Mount-serie zijn Aino, Batur, Blanca, Cook, Etna, Everest, Hood, Ida en Rainier. In totaal zijn het negen tegels, waardoor er een breed assortiment is toegevoegd aan de Noviton-serie. Deze Mount tegels geven uw tuin een bergachtig gevoel, waardoor het net lijkt alsof u zich begeeft op de hoogste bergen ter wereld. Hieronder staan een aantal voorbeelden.