NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Natuursteen Tegels

Natuursteen Tegels
Als u op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling voor uw tuin, dan zijn de natuursteen tegels van NuSierbestrating.nl een goede keuze. U vindt hier diverse soorten hardsteen tegels in uiteenlopende formaten en kleuren, zoals het populaire Siam Bluestone en President natuursteen. De prijzen van onze natuursteen tegels zijn zeer scherp. Heeft u vragen over de natuursteen tegels, over de levering of over de garantie? Neem dan contact met ons op.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Goedkope natuursteen tegels kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten natuursteen tegels. Natuursteen tegels hebben een geheel eigen uitstraling en iedere natuursteen tegel is anders. Dit maakt uw tuin dus altijd uniek. Natuursteen tegels hebben door de jaren heen hun plek veroverd binnen de wereld van de sierbestrating. Steeds vaker kiest men voor de extra kwaliteit van natuursteen. Denk hierbij aan kleurbehoud en soliditeit.

Chinees natuursteen of hardsteen is de populairste soort natuursteen die in veel verschillende uitvoeringen en prijsklassen verkrijgbaar is. Chinees natuursteen is dan ook bekend onder veel namen. Van Siam Bluestone tot de Nederlandse benaming Blauw Hardsteen. Ook zijn er flagstones bij ons verkrijgbaar.

Natuursteen tegels worden in veel soorten en maten aangeboden. Gangbare natuursteensoorten zijn kwartsiet, kwartszandsteen of leisteen

Voordelen van natuursteen tegels:
- Natuursteen tegels zijn allemaal uniek.
- Natuursteen tegels zijn zeer duurzaam
- Natuursteen tegels worden na verloop van tijd alleen maar mooier en krijgen een geleefd uiterlijk. Dit in tegenstelling tot betonbestrating.
- Ze zijn verkrijgbaar in veel maten en kleuren.

Voor welke natuursteen tegels gaat u?

De mogelijkheden voor natuursteen tegels zijn erg divers. Gaat u voor subtiele en moderne Multicolor slate natuursteen tegels? Of gaat u voor een stukje USA? Kies dan de Nevada black Kwartsiet natuursteen tegels. Met natuursteen tegels kunt u nooit verkeerd zitten. De uitstraling is altijd pure luxe en verfijnd.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

natuursteen tegels  natuursteen tegels  natuursteen tegels

NATUURSTEEN TEGELS TIP - Het onderhouden en reinigen van natuursteen tegels moet goed gebeuren. Zorg dat u altijd de tips en adviezen hierover opvolgt. Heeft u vragen over het reinigen van uw natuursteen tegels? Neem dan contact  met ons op. Gaat u met (chemische) middelen te werk die niet geadviseerd worden? Dan kan de tegen bijvoorbeeld wit uitslaan. Dit zou natuurlijk zonde zijn.

Houd bij de aanschaf van natuursteen tegels rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te kijken wáár u de natuursteen tegels wilt gaan leggen. Voor uw oprit gebruikt u het beste een minimale dikte van 6 centimeter. Voor een terras is een dikte van 4 centimeter al voldoende.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom natuursteen tegels kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.