NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Stapstenen / Flagstones

Stapstenen / Flagstones
Door natuursteen stapstenen of flagstones aan te schaffen, kiest u voor iets uitzonderlijks. Natuursteen blinkt namelijk uit door zijn duurzaamheid en natuurlijke kleuren, het is dan ook echt een verrijking voor de tuin te noemen. Op NuSierbestrating.nl vindt u diverse soorten natuursteen flagstones tegen scherpe prijzen. Heeft u vragen over de flagstones, over de levering of over de garantie? Neem dan contact met ons op.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Goedkope stapstenen of flagstones kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten stapstenen. Deze stapstenen worden ook wel flagstones genoemd. Stapstenen of Flagstones zijn gemaakt van natuursteenplaat met een onregelmatige vorm. Deze vorm is verkregen door het splijten van gelaagd gesteenteFlagstones of stapstenen kunnen voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Stapstenen of flagstones kenmerken zich door het speelse karakter die u ermee kunt creëren in de tuin. Denk aan een mooi kronkelpad of een gezellig terras in Mediteraanse sferen. Niet voor niks dat de stapstenen of flagstones veel worden toegepast in tuinen. 

De stapstenen of flagstones worden in veel soorten en maten aangeboden. Gangbare natuursteensoorten zijn kwartsiet, kwartszandsteen of leisteen

Voordelen van stapstenen of flagstones:
- Stapstenen of flagstones hebben allemaal een andere vorm. Dit maakt iedere steen uniek
- Stapstenen of flagstones zijn zeer duurzaam
- Stapstenen of flagstones worden na verloop van tijd alleen maar mooier en krijgen een geleefd uiterlijk. Dit in tegenstelling tot betonbestrating.
- Ze zijn verkrijgbaar in speelse grillige vormen.

Voor welke stapstenen of flagstones gaat u?

De mogelijkheden voor stapstenen of flagstones zijn erg divers. Wilt u een stukje Zuid-Europa in de tuin halen? En doet u dat in een rustige antraciet/grijze kleur? Of gaat u voor een typisch Mediteraanse kleur? En hoe blijven stapstenen of flagstones betaalbaar? Iedereen heeft andere wensen als het gaat om stapstenen of flagstones.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

  stapstenen of flagstones  stapstenen of flagstones  stapstenen of flagstones

STAPSTENEN OF FLAGSTONES TIP - Het leggen van stapstenen of flagstones is echt een vak apart. misschien bent u erg handig en kunt u het zelf? Wij raden toch meestal aan om bij het gebruik van stapstenen of flagstones een expert in te schakelen.

Houd bij de aanschaf van stapstenen of flagstones rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te kijken wáár u de stapstenen of flagstones wilt gaan leggen. Voor uw oprit gebruikt u het beste een minimale dikte van 6 centimeter. Voor een terras is een dikte van 4 centimeter al voldoende.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom stapstenen of flagstones kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.