Natuursteen

Natuursteen

Natuursteen is prachtig. Het wordt uit de gebergtes van landen als China of Vietnam gehaald en verwerkt tot prachtige tegels of stenen die bij u in de tuin kunnen komen te liggen. Natuursteen heeft prachtige patronen en mooie natuurlijke kleuren die erg mooi staan bij de bloemenzee rond uw terras of bij de strakke haagjes en borders. Vragen? Neem contact met ons op via 085-4012360. Bereikbaar van 09:00-22:00. Bestel uw natuursteen direct online via NuSierbestrating.nl.  

De mooiste Natuursteen tuintegels voor jarenlang plezier

Als u bereidt bent om iets dieper in de buidel te tasten, dan zijn natuursteen tuintegels een mooi en duurzaam alternatief voor betonbestrating. Natuursteen tuintegels hebben een geheel eigen uitstraling. In principe is iedere tegel eigenlijk anders. Uw tuin wordt dus volkomen uniek. Natuursteen tuintegels zijn niet langer zomaar een trend. Deze tuintegels hebben hun plekje veroverd in het pantheon der tuinbestrating. Steeds vaker kiest men voor de extra kwaliteit van natuursteen zoals kleurbehoud en soliditeit.


Chinees natuursteen tuintegels

Chinees natuursteen of hardsteen is de populairste soort natuursteen die in tal van uitvoeringen en in verschillende prijsklassen verkrijgbaar is. Chinees natuursteen is dan ook bekend onder veel namen, van Siam Bluestone tot de Nederlandse benaming Blauw Hardsteen.


Eén van de redenen waarom Chinees Hardsteen zo populair is geworden in de loop der jaren, is de duurzaamheid van het product. Dit is ook terug te zien in uitstraling, want chinees natuursteen 'leeft' als het ware. U zult de uitstraling van de tegel zien veranderen en met de jaren zullen de tuintegels er steeds 'geleefder' uit gaan zien. Als u op zoek bent naar natuursteen tuintegels met een natuurgetrouwe uitstraling, scherp geprijsd en met een lange garantie dan moet u voor Chinees natuursteen gaan.


Natuursteen aanbieding

Ons assortiment natuursteen tuintegels is relatief beperkt. Desondanks hebben wij de beste soorten natuursteen tuintegels uitgezocht, gebaseerd op prijs- en kwaliteitverhouding. Zo heeft u bij ons al natuursteen tuintegels vanaf €6,05 per stuk (incl. btw). Bekijk snel onze aanbiedingen op het gebied van natuursteen. Wilt u wel strakke bestrating, maar geen natuursteen? Kijk dan ook eens bij onze puras bestrating.

Natuursteen in alle soorten en maten voor terras en tuin. In natuurlijke kleuren.