NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Natuursteen

Natuursteen is prachtig. Het wordt uit de gebergtes van landen als China of Vietnam gehaald en verwerkt tot prachtige tegels of stenen die bij u in de tuin kunnen komen te liggen. Natuursteen heeft prachtige patronen en mooie natuurlijke kleuren die erg mooi staan bij de bloemenzee rond uw terras of bij de strakke haagjes en borders. Vragen? Neem contact met ons. Bereikbaar van 09:00-17:00. Bestel uw natuursteen direct online via NuSierbestrating.nl.

Het mooiste natuursteen voor jarenlang plezier

Als u bereid bent om te investeren, dan zijn natuursteen tuintegels een mooi en duurzaam alternatief voor betonbestrating. Natuursteen tuintegels hebben een geheel eigen uitstraling. In principe is iedere tegel anders: nuances aangebracht door de natuur. Uw tuin wordt dus volkomen uniek. Natuursteen tuintegels zijn niet langer een trend. Deze tegels hebben hun plekje veroverd in de wereld van tuinbestrating. Steeds vaker kiest men voor de extra kwaliteit van natuursteen.

Chinees natuursteen of hardsteen is de populairste soort natuursteen die in tal van uitvoeringen en in verschillende prijsklassen verkrijgbaar is. Chinees natuursteen is dan ook bekend onder veel namen, van Siam Bluestone tot de Nederlandse benaming Blauw Hardsteen. Eén van de redenen waarom Chinees Hardsteen zo populair is geworden in de loop der jaren, is de duurzaamheid van het product. Dit is ook terug te zien in uitstraling, want chinees natuursteen 'leeft' als het ware. U zult de uitstraling van de tegel zien veranderen en met de jaren zullen de tuintegels er steeds karakteristieker uit gaan zien. Als u op zoek bent naar natuursteen tuintegels met een natuurgetrouwe uitstraling, scherp geprijsd en met een lange garantie dan moet u voor Chinees natuursteen gaan.

President  Siam Bluestone  President

Houd bij de aanschaf van natuursteen rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met tegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus tegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom natuursteen kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.