Betonbielzen

Een mooie afscheiding in uw tuin kunt u creëren met robuuste betonbielzen. Daarnaast kunnen de betonbielzen ook perfect gebruikt worden om de bestrating op te sluiten, als borderrand of als trap. De betonbielzen zijn in tegenstelling tot opsluitbanden duidelijk aanwezig in uw tuin en ze geven hierdoor ook extra sfeer aan uw tuin. Deze scherp geprijsde betonbielzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vragen? Neem contact met ons op.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product
 1. Excluton Betonbiels 12x20x120cm antraciet
  Excluton Betonbiels 12x20x120cm antraciet
  A-Keuze
  € 17,94 Incl. BTW
  Op voorraad
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product

Goedkope betonbielzen kopen?

Er zijn veel verschillende soorten betonbielzen. Betonbielzen kunnen gebruikt worden op veel manieren. Denk aan een border met mooie beplanting of gebruik de betonbielzen als traptreden. Met een beetje creativiteit is het zelfs mogelijk om de betonbielzen te stapelen als bankje in de tuin. Met betonbielzen creëert u fraaie begrenzingen of muurtjes die altijd blijven staan. Kortom, met betonbielzen zijn de mogelijkheden eindeloos.

De tijd van houten bielzen ligt al enige tijd achter ons. Veel mensen vielen voor deze sfeerbrenger, maar het materiaal was zeer gevoelig voor contact met aarde en vocht. Lang gingen de spoorbielzen daarom niet mee. De oplossing; betonnen bielzen die nooit meer slijten. De betonbielzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

Voordelen van betonbielzen:

 • Betonbielzen zijn erg sterk en slijtvast.
 • De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed.
 • Betonbielzen zijn zeer duurzaam.
 • Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten.

Voor welke betonbielzen gaat u?

De mogelijkheden voor betonbielzen zijn divers. Gaat u voor een moderne en strakke uitstraling? Of heeft u liever een speels afgewerkte border? Het is allemaal mogelijk met de verschillende soorten betonbielzen.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

betonbielzen   betonbielzen  

BETONBIELZEN TIP - Betonbielzen kunnen ook perfect gebruikt worden om de bestrating op te sluiten. De betonbielzen zijn in tegenstelling tot opsluitbanden duidelijk aanwezig in uw tuin en ze geven hierdoor ook extra sfeer aan uw tuin.

Houd bij de aanschaf van betonbielzen rekening met de volgende zaken:

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus

U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie

Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur

U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Lees meer