Goedkope sierbestrating en tuintegels op Marktplaats: B-keus al vanaf €6,59 per m²

U wilt een prachtige (rest)partij sierbestrating voor de laagst mogelijke prijs? Dan kunt u best even kijken op Marktplaats. Daar vindt u namelijk goedkope sierbestrating en restpartijen. Uiteindelijk zult u dan ook bij ons uitkomen. Op onze Marktplaats gaat u de goedkoopste bestrating tegenkomen. Onderaan deze pagina vindt u ook de populaire producten uit ons Marktplaats aanbod.

Wij bieden als één van de weinigen B-keus partijen aan. Deze partijen zijn van mindere kwaliteit dan de A-keus, maar dat zorgt er ook voor dat B-keus 40% goedkoper is. Meer uitleg over B-keus staat verderop. Ook is er op onze website meer informatie over restpartijen te vinden.

Waarom moet u B-keus sierbestrating of restpartijen via onze Marktplaats kopen?

  • Gegarandeerd het goedkoopste - B-keus partijen vindt u alleen via onze Marktplaats. Nergens anders zult u deze bestrating dan ook voor deze bodemprijzen kunnen aanschaffen.
  • Wij staan voor u klaar - Vragen over de partijen of over het leggen? Wij zijn elke werkdag tot 17:00 uur bereikbaar zodat u (bijna) altijd contact met ons kunt opnemen.
  • Achteraf betalen - U hoeft bij ons niet eerst het geld over te maken. Dit kan gewoon lekker makkelijk achteraf, wanneer u uw bestrating al heeft ontvangen.
  • Levering binnen 7 werkdagen - Wij leveren door heel Nederland en hebben een levertijd van 1 tot 7 werkdagen.

Wat houdt B-keus sierbestrating in?

Kwalitatief gezien is B-keus bestrating natuurlijk minder dan A-keus bestrating, maar wat is dan precies het verschil? B-keus tegels zijn bijvoorbeeld niet altijd dezelfde maat, of de bovenkant van de tegel is (licht) beschadigd door bijvoorbeeld haarscheurtjes of putjes in de tegel. Ook kan er qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, B-keus is minder consistent dan A-keus. Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus, wees dus voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houdt rekening met uitval. Wij kunnen dus ook geen 100% garantie geven van kwaliteit. B-keus is daarom stukken goedkoper dan A-keus. Meer informatie over B-keus vindt u hier.

Als u B-keus wilt bestellen via onze Marktplaats, dan zult u te maken kunnen krijgen met uitval. Daarom raden wij aan om in ieder geval 10% extra te bestellen, zodat u eventuele breuk op kan vangen.

Inmiddels hebben al veel klanten B-keus sierbestrating via onze Marktplaats besteld. Veel van deze klanten raden ook aan om B-keus bestrating te bestellen. Bij elk B-keus product kunt u reviews vinden van het betreffende product, zodat u een beeld krijgt van de kwaliteit. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.