Wat u moet weten over de levering

Het afleveren van sierbestrating is vergeleken met het afleveren van een regulier pakketje een complexere klus. Het gaat immers om speciaal transport. Om daarom onduidelijkheid te voorkomen omtrent uw levering zult u op de hoogte moeten zijn van een aantal punten, te weten:

De levertijd is 7 werkdagen
Wij zullen uw bestelling, mits voorradig, binnen zeven werkdagen uitleveren. Vanwege de complexe natuur van het vrachttransport kunnen wij geen specifieke dag van tevoren garanderen. De levertijd is slechts één werkdag van tevoren bij ons bekend. Wij kunnen tot die tijd geen informatie geven over het moment van leveren. Omdat er zo snel mogelijk gepland wordt voor levering, is het plaatsen van een bijbestelling enkel mogelijk binnen 24 uur na het plaatsen van uw eerste bestelling.

Bij een levering kunnen er geen afspraken gemaakt worden
Wij kunnen alleen aangeven dat uw bestelling binnen zeven werkdagen wordt geleverd. Het transport is erg complex. Voor het maken van een transportplanning moet al rekening worden gehouden met tal van zaken, vandaar dat een aparte afspraak maken voor levering niet mogelijk is. Uw bestelling wordt op een door ons goed bereikbare plaats gelost door een circa 18 meter lange trailer (standaard).

Ook al bestelt u ver van tevoren, een exacte dag is niet te garanderen
U kunt een bestelling plaatsen om te laten leveren op een later tijdstip of op afroep te zetten. De bestelling kan echter nog steeds niet worden geleverd op een exact tijdstip. U kunt er bijvoorbeeld wel voor kiezen om de bestelling in een bepaalde week te laten leveren. 

Er wordt standaard geleverd met een vrachtwagen van 18 meter. Deze past niet in iedere wijk.
Houd er rekening mee dat er standaard wordt geleverd met een grote vrachtwagen van 18 meter. Deze wagen is aanzienlijk langer dan bijvoorbeeld een lijnbus of vuilniswagen. Smalle straten en voornamelijk scherpe bochten zijn voor een stenentrailer onmogelijk om te bereiken. De chauffeur zal lossen op de dichtstbijzijnde, veilige plaats. Het is mogelijk dat dit een stuk van uw huis af is, mocht de wagen niet verder de straat in kunnen. Twijfelt u of de wagen uw straat in kan? Mail dan uw adresgegevens en beoogde bestelling naar ons. Wij kunnen via Google Streetview een blik werpen op de situatie. Let wel, dit is slechts een indicatie. De werkelijke situatie is altijd ter beoordeling van de chauffeur.

Een bestelling van meer dan 32 ton past niet op één vrachtwagen .

Tuintegels Strakke bestrating Getrommelde bestrating betontegels