Een groot assortiment aan keramische terrastegels

Relatief nieuw in de sierbestrating markt zijn keramische tegels. Waar er eerst veel gebruik werd gemaakt van betonbestrating en natuursteen, is er nu een verschuiving te zien naar keramische terrastegels. Dat is ook niet zo gek, want keramiek heeft veel voordelen ten opzichte van de andere bestratingsvormen. Zo zijn keramische tegels zeer kleurvast. Dit komt doordat het een gebakken product is. Een gebakken product vervaagt niet door de jaren heen. Ook zullen er niet zo snel krassen op keramiek komen. U kunt dus gerust uw tuinstoel verschuiven of een fiets neerleggen op de keramische tegels. Vlekken zijn daarnaast gemakkelijk weg te halen. Denk bijvoorbeeld aan rode wijnvlekken. Hieronder een opsomming van alle voordelen van keramiek:

  • Volle kleur
  • Kleurvast
  • Maatvast en keihard
  • Onderhoudsvrij
  • Antislip
  • Te verlijmen op beton of te leggen in een zandbed

Er zijn verschillende soorten keramische tegels

Kera Twice en Kera+ Quite Light Paving zijn keramische tegels. Het zijn tegels met stijl en dat komt door het verfijnde Italiaanse design. Daarom zijn deze tegels een must voor mensen die van stijl houden. U kunt gemakkelijk binnen en buiten in elkaar laten overlopen. Er zit een heel groot verschil tussen keramische tegels en betontegels als het gaat om kwaliteit. U koopt deze tegels niet alleen voor het design, maar ook voor de kwaliteit.

De Kera Twice serie is verkrijgbaar in twee formaten. Zowel de 60x60 als de 30x60 is terug te vinden in ons assortiment. Beide keramische formaten zijn heel erg populair, maar met de 30x60 kunt u uw tuin langer of breder laten ogen. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

WEETJE - Er bestaan ook keramische tegels van 2 centimeter dik. Deze tegels hebben een speciale verwerking nodig. Mocht u dus keramische tegels willen van 2 centimeter dik, dan kunt u het best een vakman inschakelen om de tegels te leggen.

De tekst gaat verder onder onderstaande producten.De prijs ligt vrij hoog voor keramische tegels

U moet er rekening mee houden dat een keramische terrastegel niet goedkoop is. De productiekosten liggen namelijk hoog en dat heeft vooral te maken met het materiaal. Dit verhoogt de prijs, maar, zoals ook eerder genoemd, is de kwaliteit van een keramische tegel ook hoog. Twijfelt u over de prijs? Bekijk dan een keer de foto's hieronder en laat u overtuigen door de prachtige keramische terrastegels.

       Excluton Kera Twice 60x60x4cm Black   Excluton Kera Twice 60x60x4cm Blue   Excluton Kera 60x60x2cm Multicolor