Informatie over retourneren en garantie

Wanneer wij uw bestelling succesvol hebben ontvangen gaan we uw bestelling zo snel mogelijk inplannen zodat deze binnen 7 werkdagen bij u geleverd wordt. Echter, kan het natuurlijk gebeuren dat wanneer uw bestelling geleverd is u, om wat voor een reden dan ook, niet volledig tevreden bent. Wij hopen natuurlijk van niet, maar we realiseren ons dat dit mogelijk kan gebeuren. Hieronder hebben wij daarom alle belangrijke informatie omtrent retourneren van het product en garantie op een rij gezet.

Herroepingsrecht

Let op: Voor een goede afwikkeling van het retourneren raden wij u aan om eerst contact op te nemen met info@nusierbestrating.nl.

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Dit betekent dat u binnen 14 dagen na ontvangst van de producten de overeenkomst kunt ontbinden. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met ons te doen. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij storten het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten van de heenzending zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na uw herroepingsmededeling, terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Houd bij het retourneren rekening met het volgende:

  • Wij vragen u om het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief een aankoopbewijs, bijvoorbeeld de (kopie van de) aankoopnota, terug te sturen.
  • U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan NuSierbestrating.nl te retourneren.
  • Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
  • Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice (085-0043641) of maak gebruik van onze chat-service, beide zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur.
  • Retouradres is Maasdijk 7, 6629 KD te Appeltern.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. U bent hier niet tot verplicht, maar dit formulier zou het u makkelijker kunnen maken om te retourneren. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Verzendkosten bij het retourneren

Wanneer u uw bestelling wilt retourneren dan zullen er kosten in rekening moeten worden gebracht om de betreffende materialen op te halen. De kosten om pallets retour te halen per pallet:

1 pallet: €146,12
2 pallets: €176,88
3 pallets: €207,64
4 pallets: €238,40
5 pallets: €269,16
6 pallets: €303,98
7 pallets: €336,83
8 pallets: €403,98
9 pallets: €471,13
10 pallets: €538,28


Prijzen inclusief 21% btw.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

Wij als NuSierbestrating.nl zijn verantwoordelijk dat de producten voldoen aan hetgeen ervan verwacht mag worden, dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn dat de producten in goede staat worden geleverd. Als dat niet het geval is dan zorgen wij voor vervanging of herstel van de geleverde goederen. Mocht u dus het idee hebben dat er iets 'mis' is met de geleverde producten neem dan altijd eerst contact met ons op en begin niet meteen met het verwerken. U kunt zich namelijk altijd tot ons wenden, we gaan vervolgens samen kijken naar oplossing. 

Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Voor verder informatie over de garantie verwijzen wij naar de onze algemene voorwaarden.