NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Zand

Zand
Voor welk doel u het ook nodig heeft, wij hebben het juiste zand beschikbaar. Van fijn gewassen speelzand voor de kinderen tot metselzand, ophoogzand en schoon vulzand. U kunt het soort zand dat u wenst bestellen in zakken van 25 kg of per big-bag. U kunt het zand direct online bestellen en u krijgt het snel thuis geleverd. Weet u niet precies hoeveel zand u moet bestellen of heeft u een vraag over de levering? Neem dan contact met ons op.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Goedkoop verschillende soorten zand kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten zand. Denk aan fijn gewassen speelzand voor kinderen. Of heeft u juist ophoogzand nodig om te gebruiken bij de verwerking van bestrating? Naast deze veel voorkomende zandsoorten verkopen we ook nog het minder bekende en uiterst zuivere zilverzand. Voor iedere verwerking bieden we wel een andere zandsoort aan. 

Zand is niet weg te denken uit de tuin. Het vormt de basis van alle gelegde bestrating.

Voordelen van zand:
- Zand kunt u gebruiken voor zeer veel verschillende toepassingen. 
- Zand is zeer makkelijk te verwerken.
- De levering van zand kan ik kleine zakken van 25 kilogram of per bigbag van ca. 1000 kilogram. 

Voor welk zand gaat u?

Wilt u het zand gebruiken als speelzand voor uw kinderen? Of wilt u het zand gebruiken om met een bezem de voegen van uw bestrating in te vegen? We bieden het allemaal aan.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

 bigbad zand zand       zand

ZAND TIP - In verhouding is het aanschaffen van bigbags een stuk voordeliger dan de aanschaf van kleine zakken zand. Bestelt u sierbestrating? Dan is het handig om meteen het zand erbij te bestellen. Dit scheelt ook aanzienlijk in transportkosten.

Houd bij de aanschaf van zand rekening met de volgende zaken:


Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

Waarom zand kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.