NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Siergrind / Split

Siergrind / Split
Siergrind kan op tal van manieren worden gebruikt in uw tuin. (Sier)grind kan het aanzien van uw tuin verhogen. Onze experts hebben bijna 40 verschillende soorten siergrind en split geselecteerd, in verschillende kleuren, maten en structuren. Voor elke tuin is er passend siergrind of split te vinden. Zoek uw favoriet uit en bestel veilig online. Weet u niet precies hoeveel siergrind u nodig heeft of heeft u een vraag over de levering? Neem dan contact met ons op.

35 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

35 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goedkoop siergrind of split kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten siergrind en split. Eerst is het handig om het verschil tussen siergrind en split uit te leggen, want van een afstand lijken deze twee soorten op elkaar. Siergrind is een gesteente met een afgeronde vorm. Veelal dankt grind zijn ronde vorm aan de natuurlijke afronding door de meevoering van het gesteente door rivieren. Tegenwoordig worden grindsoorten ook kunstmatig afgerond. Het voordeel van siergrind ten opzichte van split, is dat het beter water doorlaat en meer lawaai maakt bij het betreden. Denk hierbij ook aan inbraak preventie. Split is een breuksteen en heeft een hoekige vorm. Door de hoekige vorm kan het split zich beter stabiliseren, dit is prettiger lopen en rijden.

Siergrind en split zijn tegewoordig niet meer weg te denken uit de tuin en daarmee ook vaak een prachtige toevoeging. 

Voordelen van siergrind en split:
- Siergrind en split kunt u gebruiken voor zeer veel verschillende toepassingen. 
- Siergrind en split is zeer makkelijk te verwerken.
- De levering van siergrind en split kan ik kleine zakken van 25 kilogram of per bigbag

Voor welk siergrind of split gaat u?

Er zijn zeer veel verschillende soorten siergrind en split. In een modernere tuin is het antraciet/grijze Canadian Slate split een ware toevoeging. Gaat u voor wat meer kleur in de tuin? Denk dan eens aan de rood/oranje Porfier split. Wilt u echt iets als inbraakpreventie? Kies dan voor de mooie Carrara rond siergrind.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

 grind  split  grind

SIERGRIND EN SPLIT TIP - Siergrind en split zijn zeer makkelijk te verwerken. Wilt u graag dat onkruid niet tussen het grind en split gaat groeien? Leg er dan een worteldoek onder. Op deze manier heeft u veel minder last van onkruid tussen het siergrind of split.

Houd bij de aanschaf van siergrind of split rekening met de volgende zaken:


Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

Waarom siergrind of split kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.