Goedkope straattegels kopen van goede kwaliteit?

Bent u van plan om goedkope straattegels te kopen? Wij bieden goedkope straattegels van goede kwaliteit. We krijgen vaak vragen over het gebruik van straattegels en wat nou de beste keuze is. Wij geven u graag wat meer informatie, zodat u verzekerd bent van een goede keuze in goedkope straattegels.

Goedkope straattegels zijn er in verschillende vormen, kleuren en afwerkingen. Wanneer u extra advies wilt of u heeft vragen over straatstenen, dan kunt iedere werkdag tot 22.00 uur contact met ons opnemen via chat, WhatsApp, mail en telefonisch. 

Getrommelde bestrating                          Strakke bestrating    

  1   Let op de juiste dikte van de straattegel

Het is van groot belang dat de straattegels die u kiest de juiste dikte hebben. De beste dikte voor straattegels is minimaal 6 centimeter, mits de straattegels gebruikt worden voor standaard personenauto's. De juiste dikte van de straattegels is belangrijk, omdat u onder andere hiermee verzakkingen voorkomt.                  

BUDGET TIP STRAATTEGELS - Zelf bestraten is goed mogelijk. Op deze manier houdt u het plaatsen van uw nieuwe straattegels goedkoop. Lees voordat u aan de klus begint onze tips voor het zelf bestraten.

  2   Gebruik de juiste ondergrond voor uw straattegels

Belangrijk is om goed te kijken naar de ondergrond. Indien de ondergrond niet voldoende stabiel is, gaan de straattegels verzakken en treedt er beschadiging op. Het zandbed moet tenminste 20 centimeter diep zijn. Nadat het vulzand geplaatst is, dient het goed te worden aangetrild met een trilapparaat.

                                               De tekst gaat na de afbeelding verder
Straattegels     goedkope oprit tegels

STRAKKE STRAATTEGELS - Strakke bestrating is bestrating van straattegels of stenen die strak tegen elkaar liggen. U kunt ze in verschillende vormen neerleggen door de verschillende afmetingen van de stenen te combineren. Zo krijgt u mooie patronen in uw terras of een strak gelegd pad.

Om u goed op weg te helpen hebben wij voor u een aantal populaire strakke straattegels uitgezocht:
Puras 20x30x6cm grijs/zwart 
Oprit-steen banenverband 8cm Imperial Black
Puras 20x30x6cm Marrone (B-keus)
Puras 20x30x6cm Nero (B-keus)

  3   Let op de kleur van uw straattegels

Het kiezen van de juiste kleur is belangrijk. Straattegels zijn er in veel verschillende kleuren en maten. 

  • Een populaire kleur voor straattegels is antraciet. Niet alleen is het een mooie en neutrale kleur, ook vlekken ziet u minder snel op deze kleur straattegels. Denk aan olie vlekken en rubber van de autobanden.
  • Kijk naar uw woning en pas daar de kleur van uw straattegels op aan. Door de juiste kleur te kiezen voor de oprit tegels, creëert u meer eenheid en rust.

                                                  De tekst gaat na de afbeelding verder
Straattegels   Oprit tegels goedkoop

BUDGET TIP STRAATTEGELS - Wilt u wat minder uitgeven aan straattegels, maar niet inleveren op de uitstraling? Kijk dan eens naar onze B-keus bestrating. De B-keus tuin bestrating is altijd minimaal 40% goedkoper dan de A-keus tuin bestrating.

Om u goed op weg te helpen hebben wij voor u een aantal populaire straattegels uitgezocht in B-keuze:
Betonstraatsteen 6cm grijs/zwart
Waalformaat 20x5x6cm strak bont genuanceerd
Excluton Betonstraatsteen 10cm grijs (B-keus)

                                                   De tekst gaat na de afbeelding verder

Straattegels

  4   Tril de straattegels na het plaatsen nog eens aan

Nadat de straattegels geplaatst zijn, is het verstandig om de straattegels nogmaals aan te trillen met een trilapparaat. Op deze manier wordt de kans op vroegtijdige verzakking van de straattegels minder.              

AFSLUITENDE TIP - Wanneer u de perfecte goedkope straattegels heeft gevonden, is het van belang dat u de opsluitbanden niet vergeet. Deze zorgen ervoor dat de straattegels ook goed op z'n plaats blijven liggen. Houd voor de opsluitbanden een minimale dikte van 6 centimeter aan.

Om u goed op weg te helpen hebben wij voor u een aantal populaire opsluitbanden uitgezocht:
Excluton Opsluitbanden antraciet (B-keus)
Excluton Opsluitbanden grijs (B-keus)

 VRAGEN? 
Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
Wij staan iedere werkdag tot 22.00 uur voor u klaar.