Goedkope oprit tegels kopen?

Bent u van plan om goedkope oprit tegels te kopen? Wij bieden goedkope oprit tegels in goede kwaliteit. We krijgen vaak vragen over het gebruik van oprit tegels en wat nou de beste keuze is voor de oprit. Wij geven u daarom graag vier tips, zodat u verzekerd bent van een goede keuze in oprit tegels.

goedkope oprit tegels     goedkope oprit tegels

  1   De oprit tegels moeten de juiste dikte hebben

Het is van groot belang dat de oprit tegels die u kiest de juiste dikte hebben. De beste dikte voor oprit tegels is minimaal 6 centimeter, mits de oprit gebruikt wordt voor standaard personenauto's. De juiste dikte van de oprit tegels is belangrijk, omdat u onder andere hiermee verzakkingen voorkomt.                      

BUDGET TIP OPRIT TEGELS - Het zelf bestraten van een oprit is goed mogelijk. Op deze manier houdt u het plaatsen van uw nieuwe oprit tegels goedkoop. Lees voordat u aan de klus begint onze tips voor het zelf bestraten.

  2   De juiste ondergrond om oprit tegels op te leggen

Belangrijk is om goed te kijken naar de ondergrond. Indien de ondergrond niet voldoende stabiel is, gaan de oprit tegels verzakken en treedt er beschadiging op. Het zandbed moet tenminste 20 centimeter diep zijn. Nadat het vulzand geplaatst is, dient het goed te worden aangetrild met een trilapparaat.

                                               De tekst gaat na de afbeelding verder

goedkope oprit tegels      goedkope oprit tegels

60PLUS OPRIT TEGELS - 60Plus oprit tegels zijn erg geschikt voor uw oprit. U kunt binnen de 60Plus serie kiezen uit verschillende kleuren en formaten. Met de 60plus oprit tegels heeft u minimaal last van de hechting van algen, mos en vuil. Daarnaast is de 60plus oprit tegel onderhoudsvriendelijk. Een goede oprit tegel die veel voordelen kent. 

Om u goed op weg te helpen hebben wij voor u een aantal populaire oprit tegels uitgezocht:

Excluton 60Plus Grezzo Soft Comfort
Excluton 60Plus Nero Soft Comfort
Excluton 60Plus wildverband Nero Soft Finish
Excluton 60Plus 60x60x6cm Misto Soft Finish    

  3   Let op de kleur van uw oprit tegels

Het kiezen van de juiste kleur is belangrijk. Oprit tegels zijn er in veel verschillende kleuren en maten. 

  • Een populaire kleur voor oprit tegels is antraciet. Niet alleen is het een mooie en neutrale kleur, ook vlekken ziet u minder snel op deze kleur oprit tegels. Denk aan olie vlekken en rubber van de autobanden.
  • Kijk naar uw woning en pas daar de kleur van uw oprit tegels op aan. Er is niks mooiers dan een oprit die goed bij de woning past. Door de juiste kleur te kiezen voor de oprit tegels, creëert u meer eenheid en rust in de tuin.  

                                                  De tekst gaat na de afbeelding verder
Oprit tegels goedkoop   Oprit tegels goedkoop

BUDGET TIP OPRIT TEGELS - Wilt u wat minder uitgeven aan bestrating voor in uw tuin, maar niet inleveren op de uitstraling? Kijk dan eens naar onze B-keus bestrating. De B-keus tuin bestrating is altijd minimaal 40% goedkoper dan de A-keus tuin bestrating.

Om u goed op weg te helpen hebben wij voor u een aantal populaire oprit tegels uitgezocht in B-keuze:

Excluton Betonstraatsteen 8cm Bruin (B-keus)
Excluton Pianelle 20x40x6cm Nebla (B-keus)
Excluton Groot formaat Spindled Greybla (B-keus)

                                                   De tekst gaat na de afbeelding verder
goedkope oprit tegels

  4   Tril de oprit tegels na het plaatsen nog eens aan

Nadat de oprit tegels geplaatst zijn, is het verstandig om de oprit tegels nogmaals aan te trillen met een trilapparaat. Op deze manier wordt de kans op vroegtijdige verzakking van de oprit tegels minder.              

AFSLUITENDE TIP - Wanneer u de perfecte goedkope oprit tegels heeft gevonden, is het van belang dat u de opsluitbanden niet vergeet. Deze zorgen ervoor dat de oprit tegels ook goed op z'n plaats blijven liggen. Houd voor de opsluitbanden voor de oprit een minimale dikte van 6 centimeter aan.

Om u goed op weg te helpen hebben wij voor u een aantal populaire opsluitbanden uitgezocht:
Excluton Opsluitbanden antraciet (B-keus)
Excluton Opsluitbanden grijs (B-keus)

 VRAGEN? 
Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
Wij staan iedere werkdag tot 22.00 uur voor u klaar. 
 

Bekijk onze inspiratiegids