Goedkope Koppelstones kopen voor in de tuin?

Bent u van plan om goedkope Koppelstones te kopen voor in de tuin? Wij bieden goedkope Koppelstones in goede kwaliteit. We krijgen vaak vragen over het gebruik van Koppelstones en wat nou de beste keuze is voor de verschillende toepasingen. Koppelstones zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. Belangrijk is om te kijken waar u ze voor wilt gebruiken. Wij geven daarom tips over wat u met Koppelstones (ook wel Abbeystones genoemd) in de tuin kunt doen.

Koppelstones in de tuin verzekeren u altijd van een sfeervol eindresultaat. De Koppelstones 10x10, Koppelstones 14x14. Koppelstones 15x15 en Koppelstones 20x30 zijn erg populaire afmetingen. 

  • Klassieke steen
  • Authentieke uitstraling
  • Voor vele doeleinden toepasbaar

Koppelstones in de tuin

  1   Een terras in de tuin van Koppelstones

Met koppelstones kunt u perfect mooie cirkels en andere figuren aanleggen in de tuin. Door het formaat lenen de koppelstones zich daar pefect voor. Deze steen onderscheidt zich ten opzichte van andere bestrating door zijn onderhoudsvriendelijke karakter en de zeer hoge kwaliteit. Voor de aanleg van een terras heeft u een minimale dikte van 4 centimeter nodig.                      

BUDGET TIP KOPPELSTONES - Wilt u wat minder uitgeven aan bestrating voor in uw tuin, maar niet inleveren op de uitstraling? Kijk dan eens naar onze B-keus bestrating. De B-keus tuin bestrating is altijd minimaal 40% goedkoper dan de A-keus tuin bestrating.

  2   Oprit van koppelstones

Koppelstones zijn betonnen stenen of klinkers die door middel van trommelen een verouderde uitstraling krijgen. Koppelstones zijn door de afmeting snel en eenvoudig te leggen. Koppelstones zijn vorstbestendig, onderhoudsvriendelijk en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Koppelstones zijn goed te gebruiken om een oprit aan te leggen. Houd dan wel rekening met de dikte van minimaal 6 centimeter. 

                                               De tekst gaat na de afbeelding verder

     koppelstones   koppelstones

KOPPELSTONES UITGELICHT - Om u een idee te geven van mooie Koppelstones hebben we een aantal verschillende types voor u uitgelicht. Met deze suggesties bent u verzekerd van een goede keuze in Koppelstones.

Populaire Koppelstones:
Koppelstones 10x10x4cm Rood Genuanceerd (B-keus)
Koppelstones 14x14x6cm Rood Genuanceerd (B-keus)
Abbeystones wildverband 6cm Nero
Abbeystones wildverband 6cm Ivory (B-keus)
Abbeystones 20x20x6cm Nero (B-keus)

  3   Koppelstones in verschillende kleuren en formaten

Populaire kleuren voor Koppelstones zijn antraciet en de rood genuanceerde variant. De rood genuanceerde variant passen perfect bij een authentieke uitstraling van een woning of tuin. De antraciet Koppelstones hebben doordat ze getrommeld zijn ook deze eigenschap, alleen past de kleur antraciet erg mooi bij de modernere woningen. Voor iedere tuin, woning en omgeving is er wel een bijpassende Koppelstone te vinden. 

                                                  De tekst gaat na de afbeelding verder
koppelstones
    koppelstones 

AFSLUITENDE TIP - Wilt u nog wat extra geld besparen? Dan kunt u ook zelf bestraten. Natuurlijk zorgt een professional voor een strak resultaat, maar met onze 7 tips om zelf te bestraten, kunt u de klus ook prima zelf.

Meer inspiratie nodig voor Koppelstones? Kijk op ons Pinterest account.

 VRAGEN? 
Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
Wij staan iedere werkdag tot 22.00 uur voor u klaar.