Wat maakt getrommelde bestrating zo uniek?

Authentiek en stijlvol. Zo is getrommelde bestrating het best te omschrijven. Authentiek maakt de bestrating ook meteen uniek in zijn soort. Door het trommelen wordt de authentieke look gecreëerd. De hoeken en randen zijn een beetje afgerond, waardoor het net lijkt alsof de stenen of tegels gebruikt zijn. Dit is in werkelijkheid natuurlijk niet zo. Het trommelen zorgt alleen voor een verouderde look. Deze stijl kunt u toepassen voor zowel uw tuin als uw oprit. Let er alleen wel op dat de getrommelde stenen of tegels minstens 6 centimeter dik zijn.

         Excluton Abbeystones grijs zwart   Excluton Gebakken waalformaat Oud Utrecht   Excluton Abbeystones Nero

Het bewerkingsproces van getrommelde bestrating

Getrommelde bestrating wordt machinaal bewerkt in een ronddraaiende trommel. Alle zijden worden getrommeld en dat geeft de steen of tegel een verouderde look. Het lijkt net alsof de bestrating al jaren oud is. In de trommelmachine rollen de stenen of tegels over elkaar heen, waardoor de scherpe hoeken en randen verdwijnen. Ze worden als het ware afgerond en dat zorgt voor een stijlvolle afwerking. Het trommelen zorgt er ook voor dat de bestrating sneller opdroogt in vergelijking met andere bestrating.

Verschillende soorten getrommelde bestrating - Getrommelde bestrating is verkrijgbaar in diverse maten zoals waalformaat en dikformaat. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

De tekst gaat verder onder onderstaande producten.Abbeystones zijn getrommelde bestrating

Onderdeel van de getrommelde bestrating zijn abbeystones. Abbeystones zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo worden populaire formaten als 20x30 en 30x40 abbeystones veel verkocht. Een opvallend formaat is de 21x14x6cm. U kunt dit formaat gebruiken voor uw terras, pad of oprit. Het verschil met andere formaten is dat de 21x14 een geblokter effect zal geven aan uw tuin of oprit. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

Abbeystones zijn ook verkrijgbaar als wildverband - Houdt u van een beetje afwisseling in uw tuin? Dan is wildverband iets voor u. Wildverband bestaat uit drie verschillende formaten, waardoor de stenen of tegels afgewisseld kunnen worden. Dit creëert een uniek patroon. Hieronder vindt u een paar voorbeelden.