Flagstones kopen in diverse soorten. Vanaf €27,50.

Flagstones, ook wel stapstenen genoemd, hebben eigenlijk niet 1 echte functie. Ze kunnen voor tal van toepassingen in uw tuin worden gebruikt, bijvoorbeeld voor bij de vijver, voor een Zuid-Europees ogend terras. Maar ook om een natuurlijk en sfeervol pad te creëren in uw tuin. De flagstones zijn dus voor tal van doelen in te zetten. Een ding is in ieder geval gegarandeerd, uw tuin zal met flagstones enorm aan sfeer winnen.

Wat is de prijs van flagstones?

Flagstones zijn gemaakt van natuursteen, verkregen door het splijten van gelaagd gesteente. Natuursteen is duurzaam en exclusief en daar hangt dan natuurlijk ook een prijskaartje aan. De goedkoopste flagstones zijn verkrijgbaar vanaf €27,50 per m2. Er zijn echter ook duurdere flagstones te krijgen, dit is afhankelijk van het soort natuursteen dat wordt gebruikt. Bijvoorbeeld Bourgogne Gele flagstones zijn zelfs bijna €40 per m2.

De flagstones kunnen niet per m2 worden aangeschaft. U kunt via onze webshop alleen grotere hoeveelheden flagstones aanschaffen. Per hoeveel de flagstones moeten worden aangeschaft hangt van het soort flagstone af dat u zou willen aanschaffen. Sommige soorten gaan per pallet, terwijl andere soorten per 18 of 25 m2 gaan.

Waarom kiezen voor flagstones?

Flagstones zijn prijzig en niet altijd vorstbestendig, maar met flagstones, of dus stapstenen, wordt een echte Zuid-Europese sfeer neergezet. En flagstones zijn in een investering voor de toekomst. Flagstones zijn van natuursteen en dit betekent dat het uiterlijk van de stenen juist alleen maar mooier wordt, in tegenstelling tot bij betonbestrating. Deze ambachtelijk gekloofde en gekapte tegels lenen zich ook voor bestrating van een heel terras, u kunt er dus ook creatief mee aan de slag gaan en met flagstones echt iets unieks creëren voor uw tuin of terras.

Bekijk alle Flagstones >>