NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Excluton Rustic Slate 60x60x4cm Silver (B-keus)

https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
De Pizarra 60x60x4cm Silver (B-Keus) sierbestrating van Excluton kenmerkt zich door een prachtig, golvende bovenlaag van de betontegel. Deze tegel is nieuw in de kleur silver en heeft een leisteen uiterlijk. Deze Pizarra stond voor 2017 bekend als de Rusticslate. Een nieuwe naam, maar dezelfde kwaliteit en eigenschappen.

 • Moderne tegel

 • Onderhoudsvriendelijk

 • Geschikt voor dakterras


U wilt B-keus bestrating aanschaffen. Bent u bekend met de voorwaarden van B-keus? Zie hier wat B-keus betekent.
Besteleenheid: per 10,08m²
Afmetingen: 60x60cm (4cm dik)
€ 17,72 per m2

 


Ruim op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
Achteraf betalen Makkelijk en veilig
Snel geleverd Binnen 7 werkdagen
Altijd het voordeligst Onderaan de streep
Professionele bezorging Altijd voor €139,95

Productbeschrijving van Excluton Pizarra Silver

De Excluton Pizarra 60x60x4cm Silver (B-keus) heeft een prachtig, golvend oppervlak en is, zoals u kunt zien op de foto’s, heel bijzonder. De tegel stond voorheen bekend als Rusticslate en is nauwelijks te onderscheiden van een grijze leisteen tegel, maar heeft de voordelen van een betontegel.

Dat deze tegel bijzonder is, komt niet zomaar. De Pizarra Silver is namelijk voorzien van de nieuwste oppervlakte behandeling van Excluton. Deze behandeling wordt ook wel curling genoemd. Door deze behandeling krijgt de tegel een golvend oppervlak en dat maakt de Rusticslate een moderne siertegel in een klassiek jasje. Deze tegel is nieuw in de kleur Silver.

B-keus partijen (zie hier)

B-keus is van mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus kan onder andere kleurverschil, maatverschil en structuurverschil bevatten. Ook kan de tegel beschadigd zijn en bijvoorbeeld haarscheurtjes, putjes of missende hoekjes bevatten. De toplaag van de tegel kan afwijken, de structuur of kleur kan anders zijn dan die van de A-keus variant. Er kan qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, het is mogelijk dat er tegels zonder kleur tussen zitten. B-keus is minder consistent dan A-keus.

Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus. Wees voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houd rekening met uitval. Wij geven geen garantie op de kwaliteit. B-keus is daarom een stuk goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Zoals aangegeven is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Onder onverwerkbare tegels rekenen wij tegels die compleet gebroken zijn. Tegels met kleur- en maatafwijkingen en beschadigingen als haarscheurtjes, putjes en missende hoekjes worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.

Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger dan de standaard verzendkosten, zie hier.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 17:00 uur voor u klaar

info@nusierbestrating.nl

Snel iets vragen?
WhatsApp WhatsApp je vraag
naar 06-47134594
(enkel WhatsApp
berichten)

Uitgebreide specificaties

EAN-nummer: 8718246103592
B-keus bezichtigen Let op: niet alle b-keus is te bezichtigen in onze showroom. Zeker weten of uw keuze te bekijken is? Neem van tevoren contact met ons op.
Kwaliteit B-Keuze
Besteleenheid: per 10,08m²
Afmetingen: 60x60cm (4cm dik)
Gewicht per m2: 90 kg
Gewicht per besteleenheid 907,2 kg
Toepassing: Terras, pad
Aantal m² per pallet: 10,08
Aanvullende info: Bij betonproducten bestaat een kans op kalkuitbloei.
Voorbeeldsteen: Vraag hier uw voorbeeldsteen aan.
Extra bestellen: Bestel bij B-keus 10% extra i.v.m. eventueel uitval.
Aftrillen: Aftrillen is niet altijd mogelijk. Lees eerst dit.

Producteigenschappen

 • Ecologisch & duurzaam
 • Geschikt voor dakterras
 • Kleur-ondersteunend
 • Leggen met voeg
 • Lichtgewicht
 • Mos & algen werend
 • Niet geschikt voor aftrillen
 • Niet geschikt voor oprit
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Stroef
 • Uitbloei remmend
 • Voetcomfort
 • Vorstbestendig
 • Vuilwerend

Beoordelingen Excluton Pizarra Silver (2)

Schrijf een review
29 oktober 2018
Piet

Tevreden

Goede oplage maar we hadden ze iets lichter verwacht. Misschien is dat waarom ze van b keuze zijn. Anders fotos even aanpassen. Voor de rest wel erg tevreden
10 september 2018
Stef

Blij

We zaten eerst aan het twijfelen of we b keus moesten kiezen want er staat dat er kleurverschil kan zijn maar het is natuurlijk wel veel goedkoper. We hebben er toch voor gekozen en er is eigelijk weinig kleurverschil. We zijn er blij mee!
Schrijf een review over Excluton Rustic Slate 60x60x4cm Silver (B-keus)
En maak kans op € 50,-

Hoe waardeert u dit product?