NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Excluton Dealer & Outlet in Appeltern

Excluton is de grootste producent van sierbestrating van Europa. Excluton heeft dan ook honderden verschillende soorten 60x60 tot aan 100x100 als Excluton Outlet, die nergens anders verkocht worden.

Deze partijen, genaamd B-keus bestrating, voldoen net niet aan de strenge eisen die Excluton aan haar producten stelt. Echter zijn deze partijen nog steeds prima te leggen in uw tuin. Natuurlijk moet u rekening houden met hier en daar een breukje of een kleurverschil, maar over het algemeen kunt u hier prima mee uit de voeten.

Het grote voordeel van B-keus is dat het minimaal 40% goedkoper is dan A-keus.

excluton dealer

Wilt u direct alle Excluton bestrating zien? Hier vindt u een overzicht met al onze Excluton tegels.

Welke voordelen bieden wij als officieel Excluton Dealer & Outlet

De Laagste Prijsgarantie Met B-keus haalt u altijd de goedkoopste partijen in huis. Nergens anders zult u Excluton tegels zo goedkoop vinden. Dat garanderen we!

A-keus? Altijd Korting Mogelijk! Probeer altijd te kijken of er korting mogelijk is. Via onze shop kan je altijd extra korting aanvragen op A-keus tegels.

Altijd Snel Geleverd Levering vindt altijd plaats binnen 5 werkdagen. Via onze speciale service krijgt u zelfs een half uur voor levering een berichtje dat ze langs gaan komen.

Transparant. Wij, als Excluton Dealer, tonen direct de laagste prijs en de verzendkosten, zo weet u altijd wat u kwijt gaat zijn. Geen verborgen kosten in de winkelwagen, maar altijd een vaste prijs.

Niet zeker over de kleur? U kunt altijd langskomen in onze showroom (in Appeltern, Gelderland op de grens met Noord-Brabant) om de Excluton bestrating te bekijken. U kunt hier ook direct online bestellen.

Kunt u geen keuze maken of wilt u meer informatie over welke Excluton tegel het beste in uw tuin past? Dan kunt u elke werkdag contact met ons opnemen. Wij helpen u graag om de juiste tuin- of terrastegel te vinden. U kunt dagelijks contact opnemen via Chat, E-mail, WhatsApp of Telefoon. Wij leveren door heel Nederland van Friesland en Drenthe tot Zeeland en Limburg.

Als Excluton Dealer zijn wij gevestigd in Appeltern in Gelderland, wellicht is dit ver weg voor u, maar ook als u uit Zuid-Holland of Noord-Holland of zelfs Groningen moet komen dan kan het nog steeds interessant zijn om langs te komen. Wij hebben altijd adviseurs voor u klaar staan, die u kunnen helpen met het plaatsen van een bestelling.