Ervaringen van klanten met NuBouwen.nl


We hebben inmiddels al meer dan duizend bestellingen afgehandeld bij NuBouwen.nl. Wij kunnen met trots zeggen dat de meeste van deze bestellingen naar ieders tevredenheid zijn afgerond. Hieronder vindt u enkele recensies van klanten die onlangs een bestelling hebben geplaatst. Mocht u ook een recensie in willen sturen, dan kan dat door te mailen naar recensie@nubouwen.nl.

Fam. Leijting uit Bolsward

Graag willen wij u bedanken voor de snelle en goede aflevering. Met name de chauffeurs die de producten neerzetten waar je het maar wil hebben SUPER.. Perfecte service.

Mevr. J. Vleeming uit Zevenaar

Wij zijn zeer tevreden over de materialen die we bij jullie hebben gekocht en over aflevering etc.

Dhr. Joost Mulders uit Bergharen

Ja eigenlijk alleen maar goeds, goed overzichtelijk op de site, prijs is concurerend. Keuze op 1e en 2e keus is ook altijd welkom. Facturatie via Ideal is altijd veilig.

Mevr. S. Hofman uit Waddinxveen

Geachte hr we zijn bijzonder tevreden over de stenen die we bij jullie hebben besteld en ook even een compliment naar de chaufeur die het kwam bezorgen heel vroeg in de ochtend.

Dhr. Toet uit Den Haag

Stenen zijn prima te doen, alleen het logisieke gedeelte vanuit het bedrijf is verre van goed te noemen, eigenlijk heel erg bagger. Wij hadden de stenen besteld( rond 4 mrt ) via de website deze zouden in 5 werkdagen geleverd worden, ik had nog tlefonisch contact opgenomen, en men melde 'voldoende' voorraad te hebben.

Uiteindelijk pas de 27ste maart de stenen ontvangen omdat er intern iets fout ging, ik had een dag afgesproken op een woensdag omdat ik speciaal veij had gevraagd daarvoor, belde ze me op of het op een dinsdag kan....ik was niet thuis die dag, dus zei neej dat kan niet....hoop gezeur en gezever dat het dan 'maar' op woensdag moest. Ik woensdag wachten, en een kar gehuurd bij karwei, bellen ze op de verkeerde stenen op de truck te hebben liggen, ik was laaiend en verzocht ze vrijdag te komen leveren, want zaterdag kwam de vakman ze leggen, prima geen probleem, u krijgt ze vrijdag voor 12u.

Donderdag ochtend. 8u .....ik me nest uitgebeld, staat de vrachtwagen met stenen er, en over 3u moest ik gaan werken, 7 pallets voor me neus, ja we zijn er en voor vrijdag 12u. U begrijpt dat dit geen zaken doen is met mij, dus ik raad ook iedereen ter strengste af hier je stenen te kopen, ze zijn dan wel scherp geprijst, maar leiver iets meer betalen en op tijd leveren, als z'n amateuristisch intern geregel waar iedereen vingers naar elkaar wijst van ' bij mij moet je niet wezen maar bij hem'

Dhr. V. Roorda uit Oosterhout

Het is mij erg goed bevallen. Net voor de kerstdagen besteld, en gelukkig meteen na de kerstdagen de spullen in Nijmegen kunnen ophalen. Had geluk dat een collega van je aanwezig was.

Dhr. H. de Bruijn uit Aerdenhout

Perfecte service, Alles in goede staat (snel, op de juiste plaats neergezet) ontvangen. Dank daarvoor.

Dhr. H. Opdam uit Hengelo

Ja hoor, helemaal tevreden. Ik ben geen "bouwer", maar een particulier die zelf een vijver wilde aanleggen in de tuin en daarvoor stenen en steenlijm nodig had. Het is allemaal gelukt.

Dhr. C.W. Kemeling uit Oostdijk

We zijn dik tevreden hoe alles verlopen is. Alles is keurig ontvangen. Als we weer wat nodig hebben denken we als eerste aan jullie.

Dhr. H. Beerens uit Etten-Leur

Naar volle tevredenheid is alles geregeld. Netjes op tijd, volledig, goede kwaliteit maar vooral service gericht. Ook de chaufeurs!!

Dhr. R. Franken uit Breda

Over het geheel gezien ben ik wisselend tevreden. Minpuntje is dat bij de stenen die ik besteld had er een redelijk aantal gebroken en beschadigde stenen tussen zaten. Ook was er één pallet open en hier waren enkele stenen uit verdwenen. Hier kwam ik pas recentelijk achter aangezien de pallets twee hoog gestapeld waren en ik nog niet klaar ben met metselen. Daarnaast was al het bouwmateriaal vrijdags op de vrachtwagen gezet om op maandag te leveren. Juist dit weekend heeft het flink gestormd en is er veel regen gevallen. Gevolg dat de onderste laag met zakken cement vochtig is geworden en ik een paar zakken maar gedeeltelijk kon gebruiken er vijf helemaal niet meer kon gebruiken. Verder ben ik goed geholpen met mijn vragen en de chauffeur was flexibel met het lossen van de bouwmaterialen.

Dhr. J. Blokker uit Nijkerk

Het bestellen en betalen is uitstekend verlopen. Ik vond het wel jammer dat er pas na een week geleverd werd. Ik begrijp ook wel dat het tijdens de bouwvak was en dat jullie een termijn hebben van 1 tot 5 werkdagen. Maar ik had gehoopt op een snellere levering.

Dhr. R. Bijmolt uit Appingedam

Wat ons betreft is de afhandeling prima verlopen, echter heb ik 1 kleine opmerking. Er was afgesproken dat er van te voren telefonisch contact zou worden opgenomen om een afspraak te maken wanneer de bestelling zou worden geleverd. Dit is niet gebeurd en stond er plotsklaps om half 7 s'ochtends een chauffeur voor de deur. ( en dit na een erg gezellig feestje ) Nogmaals, wat ons betreft geen probleem, maar toch iets wat in mijn optiek jullie service/kwaliteit zou kunnen verbeteren.

Dhr. K. Blokland uit Noordeloos

Alles prima verlopen goed materiaal! Ook de aflevering door van Loeveren keurig verzorgd netjes vooraf gebeld zeker ook hiervoor een +++

Dhr. J. te Riet uit Molenhoek

Mijn ervaring was goed, al ben ik de materialen gaan kopen direct bij het bedrijf en heb daar ook de bestelling gedaan (dus niet via het internet). Prettig geholpen aldaar en veel op voorraad!

Dhr. R. Lefering uit Utrecht

Het is voor mij de eerste keer dat ik iets bij jullie heb besteld. Ik ben zeer tevreden over de site, deze is duidelijk, en het bestellen. Ook zeer tevreden over de bezorging en de afhandeling. Heb jullie adres aan 2 collega’s door gegeven omdat zij eerdaags ook gaan bouwen.

Mevr. A. Andringa uit Heerenveen

Wij zijn zeer tevrenden met de bestelling en levering via bouwematerialenkopen.com.

Dhr. Marco Jansen uit Nijmegen

De bestelling is op een correcte manier verzonden/geleverd. De chauffeur heeft alles in het werk gesteld om de materialen op de plaats te zetten waar ik ze graag wilde hebben. Mijn dank hiervoor. Uiteraard zal ik wanneer nodig jullie site als eerste bezoeken wanneer ik weer bouwmaterialen nodig heb.

Dhr. van Poortvliet uit Rotterdam

Ze zouden van te voren bellen wanneer de stenen werden afgeleverd. Dat gebeurde niet, ineens stond de vrachtwagen voor de deur. Ze lossen niet op pallets o.i.d., dus gewoon zo los voor de deur. Ik heb zelf een palletwagen en pallets, dus het had wel zo handig geweest als ze hadden gebeld, zodat ik alles kon voorbereiden. Ze hebben gewoon gelost en het zou opgelost worden. De oplossing was, dat IKZELF alle stenen stuk voor stuk handmatig op een pallet moest stapelen, zodat ik ze naar de juiste plek kon vervoeren. Ik kreeg welgeteld €20,- retour voor het ongemak ( 2 uur stapelen met 2 man!! ). Alle stenen hebben witte uitslag, ziet er niet uit. Hun standaard antwoord is dat dat kalkuitbloei is en dat kan gebeuren en trekt volgens hun vanzelf weg, maar nu 2 maanden verder en nog steeds geen gezicht. Inmiddels een klacht ingediend bij Thuiswinkel Waarborg en de zaak loopt. Voor mij NOOIT geen "Nu Sierbestrating" meer en ik hoop dat ze zo stoer zijn om dit bericht te laten staan op hun site!

Dhr. R. Peters uit Etten-Leur

Helemaal tevreden. Vooral met de service vooraf met het opsturen van wat samples van stenen!

Dhr. J. Tenniglo uit Venlo

Gaarne wil ik aan het verzoek tot evaluatie van kopen bij NuBouwen.nl voldoen en kortweg mededelen, dat ik 100% tevreden ben met de geboden service, goede prijzen (aanbiedingen) en vooral ook de vriendelijke en competente aflevering van de bestelde goederen. Echt professioneel! Ook een nábestelling van bakstenen kon binnen een paar uur geregeld worden.

Ik zal u zeker bij anderen aanbevelen.
Mijn complimenten.

Dhr. R. van Boekel uit Nijmegen

De bestelde producten zijn in goede orde ontvangen en worden momenteel verwerkt. Ik ben over de gang van zaken erg tevreden. De spullen werden vlot geleverd en alles was compleet. Ik zou dan ook de volgende keer weer overwegen om bij jullie bouwmaterialen te bestelen of het tenminste andere aanbevelen. Ik wens u en uw organisatie veel succes.

Dhr. M. Binnema uit Geertruidenberg

Hierbij mijn reactie op uw levering.

Prima service en levering op tijd.
Behulpzame chauffeur.
Mijn complimenten.

Dhr. A. van Zuylen uit Haaften

Het is mij 100% goed bevallen geheel volgens afspraak.. Wel heb ik nogmaals een rekening gehad of is deze wou overmaken, dit heb ik geheel genegeerd. Een maal betalen lijkt me voldoende.

Dhr. R. Sanders uit Enschede

Ik heb de materialen op tijd gekregen, de materialen waren goed en ben zeer tevreden. Hartelijk dank voor uw snelle service mocht ik weer materialen nodig hebben zullen we zeer zeker weer een beroep op u doen.

Dhr. S. van de Klundert uit Kruisland

Ik heb mijn bestelling tevreden ontvangen,duidelijke site,en goede sevice. Ook de verzendkosten vielen mee.

Dhr. H. Hiddink uit Aalten

Op zich: prima verlopen allemaal, echter bestelstatus, over wanneer bezorgen was lange tijd niet zichtbaar en plotseling stond het spul op de stoep. Ik was toevallig thuis: chauffeur keek op de bon, voor het afleveren naar: factuuradres, maar niet naar afleveradres !! > alles is gelukkig goed gekomen.

Dhr. R. Meijer uit Wagenborgen

De bestelling en bezorging is prima verlopen. Ik ben zeer tevreden.

Dhr. M. Kersten uit Zeist

Wij zijn erg tevreden. Vragen meteen en goed beantwoord. Bestelling heel snel geleverd, er was maar 1 minpuntje en dat was dat het een wel heeeeeel erg chagrijnige chauffeur was. Gelukkig gaat afleveren heel snel! Kortom, over bouwmaterialen kopen alleen maar lof.

Dhr. de Lange uit Houten

Ik ben zeer tevreden over de bestelling en over alles hoe het gegaan is nog mijn hartelijke dank.

Dhr. Oogink uit Zwolle

Ik heb de materialen allemaal goed ontvangen, zelfs de bestelling die ik een dag vooraf de levering nog besteld heb, kreeg ik geleverd op de afgesproken dag.

Dhr. van der Velden uit Bennekom

Goed, snel en betrouwbaar. De aangegeven kwaliteit voor een prettige prijs geleverd. Wij waren aangenaam verrast.

Dhr. Huijzer uit Hendrik Ido Ambacht

Wij zijn zeer tevreden met het product en de afhandeling van onze bestelling en zullen uw adres zeker als een goede mogelijkheid opslaan.

Dhr. Witteveen uit Weert

Ik heb de afgelopen weken 3x een bestelling gedaan bij NuHout.nl en ik kan alleen maar concluderen dat de bestelling en levering fantastisch verlopen is. In eerste instantie twijfel je even of alles wel goed gaat verlopen conform de afspraken, maar jullie hebben mij overtuigd van de service en zaken die jullie beloven.

Ik heb diversen keren mijn enthousiasme kenbaar gemaakt bij kennissen en indien er in de toekomst een situatie is om iets te bestellen, dan zal ik daar zeer zeker weer gebruik van maken.

Dhr. Plaatsman uit Heteren

De bestelling is naar tevredenheid verlopen. Een klein puntje van kritiek is het steenwol, deze was oud, vies en niet meer in de originele verpakking. Aangezien dit uit het zicht is, hebben we hierover geen probleem gemaakt.

Dhr. Kamst uit Leuth

De opdracht is naar wens uitgevoerd. Snel en goed afgeleverd zonder beschadigingen. Dat alles voor een gunstige prijs. Bij anderen aan te bevelen.

Dhr. van Os uit Schiedam

Wij hadden 2 pallets met gibo blokken besteld. Netjes en op tijd aan huis gebracht. Misschien dat er voor de volgende keer een oplossing kan komen om ergens de euro pallets in te kunnen leveren, in de buurt van Schiedam lijkt dit niet mogelijk te zijn en hebben we ze uiteindelijk bij grof vuil ingeleverd. Mochten we ooit weer gaan verbouwen, dan houden we bouw materialen kopen zeker in ons achterhoofd!

Dhr. Donhuijsen uit Maren - Kessel

Wij hebben een prima ervaring genoten! Het was allemaal in een paar dagen helemaal afgewerkt, en de materialen zijn netjes bezorgt. Dus onze complimenten, en wie weet tot in de toekomst!

Dhr. du Mee uit Eindhoven

De bestelling is op hoofdlijnen goed verlopen. Enige opmerking die ik heb, is dat er twee lengtes van 10mm bouwstaal is geleverd, terwijl ik twee lengtes van 8mm heb besteld.

Dhr. Groot Zevert uit Lichtenvoorde

Wij hebben nu 2 keer wat besteld bij nu bouwen.nl.De eerste keer waren het 2 grote trailers met materiaal , dit is keurig volgens afspraak bezorgd. Wij zijn zeer tevreden over de service ,ik zal jullie dan ook zeker aan prijzen bij een ander. Binnenkort nog een party houten balken en underlayment platen nodig als de prijs goed is zal ik zeker bij jullie bestellen.

Dhr. van Tilborgh uit Vleuten

De bestelling is naar wens uitgevoerd en bezorging in overleg op de juiste datum. Al met al prima tevreden over het product en de levering.

Dhr. Breugem uit Hattemerbroek

Mijn bestelling is naar grote tevredenheid ontvangen , mocht ik in de toekomst nog eens bouwmaterialen nodig hebben zal ik naar grote waarschijnlijkheid die bij u bestellen, mits de prijs goed is.

Dhr. Rikken uit Culemborg

Alles was prima geregeld en gecommuniceerd, bestuurder heeft de moeite genomen om onze kleine straat in te rijden.

Dhr. Storm uit Akersloot

Ben buitengewoon tevreden pver de bestelling. Prima materiaal, bezorgd op een moment dat het mij uitkwam en op tijd, voor een prima prijs. Ook het kontakt over beschikbare maten enzo was erg prettig. Wat wil je nou nog meer?

Dhr. de Vries uit Schagen

Bestelling en levering is zeker naar wens verlopen. Omdat niet alle afmetingen voorradig waren is prima meegedacht over een alternatief die prima verwerkbaar was. Bij een volgende behoefte aan hout zal ik dit ook weer zeker bij NuHout bestellen.

Dhr. Hoogstad uit Kaag

Ik had aangegeven bij mijn bestelling : half uur van te voren bellen, na telefonisch contact met uw organisatie is dit nogmaals bevestigd. Chauffeur belde toen hij voor de deur afleveradres stond (het afleveradres was niet bij mij thuis), geen half uur van te voren. Vervolgens heeft hij het gips op de stoep neergezet, open en bloot, niet zo heel erg hoor, maar voor hetzelfde geld is er schade als ik aankom, dus dat vond ik een beetje jammer.

Mevr. J.C. Kramer uit Almere

Wij waren erg tevreden over de snelle levering en de kwaliteit. We hadden bij de balken ook balkdragers nodig. Dit moesten we bij NUGereedschap bestellen. Jammer dat beide bestellingen niet te koppelen waren zodat we nog een aantal dagen op de balkdragers moesten wachten.

Dhr. K.D. Eicker uit Diepenveen

Allereerst wil ik aangeven dat we tevreden zijn over de bestelde materialen en de snelle levering. Twee kleine puntjes van kritiek: aan de telefoon is mij verteld dat de bestelling op vrijdag geleverd zou worden en als ik dan in een mail lees dat het pas na het weekend word, dan vind ik dat slordig. Een ander klein punt is dat de chauffeur wel even mag bellen voordat hij komt, nu ging het gelukkig goed, maar wat als we niet thuis zijn.

Dhr. F. Looijesteijn uit Schagen

Dik tevreden hoor! Inmiddels twee bestellingen gedaan en beiden snelle levertijden en zeer redelijke prijzen.

Wel is het denk ik belangrijk dat je even aangeeft aan je klanten dat er wel iemand aanwezig dient te zijn voor het aftekenen van de leveringsbon. En aan de chauffeur misschien het verzoek om een half uur van te voren te bellen en niet wanneer hij er is ;-)

Maar nogmaals dat is een tip en zeker geen commentaar.

Dhr. J. Janssen uit Venlo

Goed verlopen alleen niet op aangekondigde dagen geleverd. (deellevering; hout en schroeven 3 dagen eerder en gipsplaten 1 dag eerder) toevallig dat ik thuis was. Voor de rest alles correct.

Dhr. R. Beentjes uit Beverwijk

Ik heb geen klachten over de levering hoor. Alleen zou de chauffeur even bellen als hij er aan kwam,echter dit was hij vergeten. Maar dat maakt niets uit . Hij was keurig op tijd, en behulpzaam bij het lossen..Ook was de kwaliteit van het hout prima.

Dhr. G. Vasen uit Eindhoven

Het leveren van de materialen is goed gegaan , en snel geleverd zeer tevreden. Alleen het ruilen van de materialen zat wat tegen ,maar de is de fout van julli leverancier . Ik zal zeker nog wel meer bouwmateriaal bestellen.

Dhr. R. de Vleeschauwer uit Brakel

Deze is perfect verlopen. Ik was echt onder de indruk van de service: vriendelijke service, en levertermijn werd nageleefd. Gewoon schitterend.

Dhr. R. Bruijnes uit Doornspijk

De bestelling is mooi op tijd geleverd en op de juiste plaats neergezet !

Mevr. D. Wesseling uit Baarn

Wij hebben voor 869 euro aan bouwmaterialen besteld (cellenbeton, cement, bakstenen, lijm en cement). Over de producten zijn wij zeer tevreden. Ook de soepele afhandeling bij een wijziging in de bestelling was goed.

Dhr. M. Doornekamp uit Holwierde

De blokken die ik besteld heb waren prima keurige bestelling. Wat ik alleen een min punt vond is dat er geen pallet onder de blokken zaten,de chauffeur vroeg keurig waar ze mochten staan alleen lag er op dat moment veel sneeuw,De blokken hebben zich dus flink volgezogen met natte sneeuw en alles wat er daarna uit de lucht kwam vallen.

Dhr. W. Terpstra uit Groenlo

De beide bestellingen die door mij onlangs bij u zijn geplaatst, zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Dhr. R. van der Heijde uit Den Haag

Goed:
- Gipsplaten conform wens (maar dat mag je ook verwachten)
- Snelle levering

Niet goed:
- Klant is niet gebeld 1u voor levering, dus spullen lagen voor de deur (net voordat de het sneeuwen begon). Ik kwam erachter omdat ik per toeval mijn email checkte.
- Ik had ruwhouten balken besteld maar kreeg geschaafde balken (die dus iets smaller qua doorsnede zijn) waardoor ik mijn ontwerp moest aanpassen en tegen andere problemen aanliep

Dhr. P. Sonneveld uit Oosterbeek

Dank voor de verzonden mail. Ik heb als particulier gebruik gemaakt van uw bestelmogelijkheid en ben uitermate tevreden. Voor mij was het moment van levering en met name het tijdstip erg belangrijk. Dit in verband met de mogelijkheid om aanwezig te zijn voor ontvangst. Ervaring was prettig. Ik zou in de toekomst zeker weer gebuik van uw dienst maken.

Mevr. L. Dijk uit Groesbeek

De stenen zijn keurig bezorgd, alles is prima afgehandeld. Ik vond de persoonlijke service in de winkel goed!

Dhr. J. van Donselaar uit Wijk bij Duurstede

Onze artikelen zijn tot volle tevredenheid bij ons afgeleverd.

Dhr. J. Borg uit Bourtage

zeer tevreden over de levering van mijn bestelde materialen ga dit zeker herhalen

Dhr. A. Stucky uit Puttershoek

Zeer tevreden over kwaliteit hout, mooie rechte balken en hoge kwaliteit platen. De chaffeur was zeer vriendelijk. Ik zou zo weer bestellen bij nubouwen. Bedankt.

Dhr. N. de Bruijn uit Hoek van Holland

Wij hebben een tweetal bestelling voor de verbouwing van onze woning bij nubouwen gedaan en levering en materiaal beiden top! Indien wij nogmaals bouwmaterialen nodig hebben zullen wij deze zeker bij jullie bestellen. Bedankt voor de uitstekende service

Dhr. S. Tubee uit Middelaar

we zijn zeer tevreden over de supersnelle levering. Het hout was er veel sneller dan jullie hadden aangegeven en de chauffeur heeft het netjes afgeleverd in onze afwezigheid (na telefonisch contact te hebben opgenomen met ons).

Mevr. van der Spek uit Nunspeet

Ik heb kalkzandsteen-lijmblokken bij NuBouwen besteld en ben zeer tevreden! Goede prijs, vlotte levering en goede communicatie.

Mevr. van der Markt uit Gorinchem

Wij zijn erg tevreden over het bestellen bij NuBouwen.nl. Op de afgesproken dag werd het hout bezorgt, erg snelle levering. En boven de 200 euro geen leveringskosten.Dat was ook heel fijn. Mijn vriend heeft van het hout een prachtig boomhut bed voor ons zoontje Joep gemaakt. De kast moet nog gemaakt worden.

Zeer waarschijnlijk gaan we als we geen genoeg hout meer hebben weer online bij julli bestellen.

Fam. Mulder uit Nieuw Bergen

Wij hebben alles zeer positief ervaren. Snelle levering. En als iets niet op voorraad was kreeg je dit op tijd via mail. Wij zouden zo weer bij jullie bestellen, ga zo door.

Dhr. Nellen uit Wanssum

Geleverd:
Vurenhout 32mm dik, i.p.v. bestelde 38mm dik
Houtdraadbout 50 stuks verzinkt, i.p.v. bestelde 100 stuks RVS

Bestelling via de site en levering goed verlopen. Men moet er wel rekening mee houden, dat de bestelde artikelen niet helemaal overeenkomen met de geleverde artikelen.

Dhr. van der Wal uit H.I. Ambacht

Naar aanleiding van bericht betreffende onze order kunnen wij aangeven dat wij hierover tevreden zijn.

Dhr. M.D. van Buuren uit Obdam

Mede dankzij de producten van NuBouwen.nl is onze tuin gigantisch opgeknapt. Puras zwart wildverband tegels hebben wij diagonaal toegepast in zowel de achter als voortuin.

Wij hebben de samenwerking met NuBouwen.nl als zeer positief ervaren. Doordat het voorwerk in de tuin veel sneller ging dan verwacht hadden wij de materialen eerder nodig dan gepland, wat door NuBouwen.nl goed opgepakt is waardoor wij 2 weken eerder klaar waren en van de vakantie konden gaan genieten.

Mevr. Gadiza Bouzidi uit Ooij

De bestelling is compleet geleverd, een aantal zaken gingen wat minder soepel. Afleverdatum heb ik zelf achteraan moeten bellen, er was een wijziging die niet goed is verwerkt. Kwamen niet op het tijdstip wat we hebben afgesproken. 4 uur te laat.

Dhr. J. Bakker uit Hoorn

De bestelling is goed verlopen. Het was eigenlijk zelfs iets meer voor het zelfde geld. Ik had 14 maal 330 X 50 X 32 en 14 maal 360 X 50 X 32 besteld en zijn er 30 van 3.60 lang geworden. ( pakjes van 6 zeker ?). Ik zal in de toekomst nog zeker bij jullie bestellen

Dhr. A. Collart uit Rotterdam

Zeer tevreden. Goede service, snellere levertijd toen we daar om vroegen en een vriendelijke bezorger.

Dhr. A. Verhoeven uit Rotterdam

Vanmorgen vroeg zijn de 3 zonnepanelen afgeleverd, keurig verpakt zoals te verwachten was. Max bedankt voor de technische info, precies wat ik nodig had. Ik wil jullie hierbij weer bedanken voor de uitstekende service en stipte levering van de materialen. Ik heb bij jullie nog niet anders meegemaakt !!

Heel prettig om op deze manier zaken te kunnen [blijven] doen.

Mevr. W. Nawijn uit Houten

Onze bestelling bij NuBouwen is prettig verlopen. Er is ruim voldoende, kwalitatief goed materiaal geleverd. De stenen bevallen prima. Het verwerken ging ook prima.

We waren minder te spreken over de chauffeur die moeite had onze straat in te draaien, omdat er een auto vreemd geparkeerd stond. Hij ging, waar wij bij stonden, omstandig tegen de eigenaar van die auto lopen klagen, dat het idioot was dat mensen via internet stenen bestellen, omdat dat een dubbeltje goedkoper is dan bij het tuincentrum. En dat hij dan dat hele eind met 1 vrachtje moest rijden met een enorme truck. Hij was ook niet erg genegen om de stenen te lossen op de plaats die wij wilden. Nogal horkerig kortom.

Jammer want over de rest zijn we zeer tevreden en we zouden een ander zo aanraden om bij NuBouwen te bestellen.

Dhr. B. Jobsen uit Orthen

De bestelling verliep naar wens. Zoals ik 18 januari al schreef: "Vandaag ontvangen. Helemaal goed. Bedankt voor de goede service en duidelijke berichtgeving." De levering duurde wat langer omdat de leverancier geen voorraad had. Daar kon u verder ook weinig aan doen en de communicatie hierover was duidelijk en helder.

Dhr. A. Bevelander uit Sint-Maartensdijk

Begin dit jaar begonnen aan een grote verbouwing.. Een schuur en een tuinmuur metselen. Om ons te informeren wat op het internet gezocht. De site van NuBouwen gaf duidelijke informatie en een goede prijs voor de stenen. Dus onze stenen besteld bij NuBouwen.

Hierbij uitstekende service gehad, ook telefonisch, en een snelle levering. Omdat we naar een aantal maanden erachter kwamen dat we te weinig stenen berekend hadden, nogmaals stenen besteld bij jullie. Wederom alles perfect! Bedankt! En onze verbouwing is inmiddels zo goed als klaar!

Dhr. H. Keijser uit Helmond

De keren dat ik bij Nubouwen materialen besteld heb zijn alle produkten keurig op de afgesproken tijd en plaats geleverd. Ik heb Nubouwen dan ook al een aantal keren aan vrienden en collega's aanbevolen.

Dhr. J. van Gool uit Lommel

Ben zeer tevreden over de snelheid van afleveren en dat je goed geïnformeerd wordt over de voortgang van de bestelling.

Dhr. F. van Ipenburg uit Voorschoten

Over de levering van de steen ben ik niet geheel tevreden. De stenen zijn niet voor de deur geleverd, maar aan t eind van de straat (±500mtr). En ze zijn zo neergezet dat ik ze niet normaal met een palletwagen en ook niet met een heftruck normaal kon oppakken. Ik heb gelukkig hulp gekregen van een verhuisbedrijf die een deel heeft verplaatst, maar de helft moest ik met de stenenwagen verrijden naar mijn huis.

Dhr. A. ten Hove uit Huizen

Leuke actie. Ik ben zeer tevreden over jullie. De bestelling was supersnel en op tijd geleverd. Ook de telefoongesprekken verliepen goed en netjes. Mijn bestelling betrof o.a. metselstenen. Ze waren goedkoop en goed. Allemaal positief dus.

Mevr. A. Roovers uit Zevenbergen

Alles is prima verlopen dank u.

Dhr. Sosef uit Hillegom

Ik had Nubouwen.nl via internet gevonden. Het was voor mij voor het eerst dat ik bouwmateriaal via internet bestelde maar dat is mij zeer goed bevallen. Ook werd ik geholpen met een telefonische aanpassing van de bestelling die zonder zorgen aangepast kon worden. De producten waren strak verpakt en keurig neergezet. Aangezien er bij afleveren niemand aanwezig was had ik contact opgenomen met de planning en die hebben de chauffeur op de hoogte gebracht van de wensen.

Wij zijn erg blij met het resultaat van de voortuin en vinden ook de kleur van de steen (die qua kleur alleen vanaf het scherm konden zien) erg goed in de buurt komen van onze wens, prima foto’s op de site dus ook, want dat kan een nadeel van online bestellen zijn.

Dhr. K. Huppertz uit Amersfoort

Ik ben altijd bang via internet te bestellen, en vooruit te betalen. De prijsstelling van NuBouwen.nl is wel erg scherp plus het gratis bezorgen is van groot belang want de bezorgkosten maakt het allemaal meestal toch nog duur. Bij Nubouwen.nl dus niet. De bevestiging van de bestelling was snel binnen plus daarmee het bewijs dat er betaald was.

Ik wilde het bezorgd hebben in een specifieke week, bleek geen probleem te zijn, kreeg keurig ruim van te voren bericht wanneer er bezorgt zou worden en ongeveer hoe laat, de bestelling zou in 2 keer geleverd worden, beide keren vroeg in de morgen, het lijk wel of deze chauffeurs met een prikklok in de auto rijden, want beide keren precies op het afgesproken moment stonden ze voor de deur.

Bij het lossen hadden ze beide keren tijd genoeg voor je, ik wilde de materialen dan ook graag op een plaats die mij bijzonder goed uitkom, zodat ik niet hoef te sjouwen, dit was geen enkel probleem, beide keren hadden de vrachtwagens een behoorlijke kraan, met personeel die er heel makkelijk mee overweg kan, tot mijn verbazing was de plek niet te ver weg voor de kraan en voor mij dus perfect.

De materialen zien er goed uit, en is wat ik ook verwachtte, a.s. zaterdag gaan we beginnen met verwerken, wat heel prettig is. Er moet nog meer materiaal aangeschaft worden op een later moment tijdens de bouw, zeker weten dat ik eerst naar Nubouwen.nl ga.

Dhr. J. Huisman uit Stad aan 't Haringvliet

Wij waren tevreden over de levering en de kwaliteit van het hout.

Dhr. M. Harberts uit Warmenhuizen

Wij waren zeer tevreden met de snelle levering van onze bouwmaterialen. In plaats van 5 tot 10 werkdagen, stonden alle materialen al binnen 3 dagen keurig bij ons op het pad. Klasse! De kwaliteit is top, en het eindresultaat wordt schitterend!

Dhr. R. Stroo uit Oost-Souburg

Bestelling is prima verlopen. Bij telefonische info vriendelijk en correct te woord gestaan, levering perfect volgens afspraak en alles voor een scherpe prijs . Perfect! Nuhout.nl komt een volgende keer zeker weer in beeld.

Dhr. A. van Groos uit Spijkenisse

Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Gereedschap voldoet aan de verwachting.

Dhr. F. Koopman uit Holten

Ik ben zeer tevreden. Levertijd was supersnel en ook het product beantwoorde aan de gestelde eisen. Helaas waren wel vier betonbielzen gebroken bij levering. Echter doordat er 3 extra waren geleverd, is dat geen probleem geworden.

Dhr. G. Coolen uit America

Ik heb de bestelling correct op de afgesproken dag ontvangen. Het verwerken van de materialen (straatstenen) is perfect verlopen, de bijgevoegde foto's tonen het resultaat. Ik heb nog diverse klussen op het programma staan waarvoor bouwmaterialen nodig zijn, ik zal zeker de website van NuBouwen.nl bekijken en wellicht er ook de bestelling plaatsen.

Dhr. C. Hess uit Den Haag

Ik had niets anders verwacht dat het goed is verlopen. Zowel de bestelling de bezorging SUPER.

Dhr. G. Aanhaanen uit Katwijk

Ik ben dik tevreden over jullie assortiment, kwaliteit product, prijs en levering. Bij het op afstand kopen en vooruit betalen is prettig als je steeds weet wat de status van je bestelling is. Vooral als een product niet voorradig is,is het prettig om te weten dat het wat langer duurt. Ook de aankondiging van feitelijke aflevering is voor de klant erg plezier.

Dhr. R. van Bakel uit Ooij

Ja allemaal wel naar wens verlopen, maar ik kreeg de spullen in 3 keer, maakt mij verder niks uit maar zijn wel 3 keer vrachtkosten.

Dhr. M. de Graauw uit Schaijk

Ik wil wel even kort reageren. Ik ben namelijk heel tevreden. Heel fijn dat je gebeld wordt over de leverdatum + tijd. Leveren verliep naar wens: chauffeur kwam precies op tijd, levering was compleet, onbeschadigd, goed verpakt en werd zo dicht mogelijk bij de deur achtergelaten. Meer had ik niet te wensen.

Dhr. G. Krist uit Heerenveen

Mijn bestelling is prima verlopen. Ik ben tevreden.

Mevr. M. Klatten uit Oosterbeek

Wij zijn erg tevreden over NuBouwen.nl. Een goede service en afspraken zijn nagekomen waardoor wij op tijd konden beginnen met het storten van een fundering.

Dhr. H. Coenraadts uit Barendrecht

Complimenten voor het snel afleveren en ook aan de chauffeur een zeer vakkundig afgeleverd en haast op de millimeter gestapeld.

Dhr. L. Gennissen uit Driebergen

Betreffende de levering had ik niets te klagen. Het werd snel geleverd door een uiterst vriendelijke chauffeur. Wel was ik niet echt helemaal blij met het geleverde materiaal. Van de 120 betonblokken bleken er 22 gebroken. Dit is bijna 20% en dat vind ik toch wel erg veel. Dus echt tevreden was ik niet.

Mevr. A. van Herk uit Reusel

We zijn zeer tevreden over onze bestelling bij jullie, de tegels werden zelfs nog eerder geleverd dan we verwacht hadden. We hebben Nubouwen als een goed bedrijf ervaren waar we zeker nog eens zullen bestellen. De tegels die we hadden besteld waren B-keus, dit bleek achteraf reuze mee te vallen. een aantal tegels waren gebroken maar dit hebben we achterin opgelost door een bloembak te maken. Het verwerken hebben we gelukkig niet zelf hoeven doen, want het zijn erg zware tegels van 7 cm dik.

Dus we zijn super blij met ons nieuwe terras, we hebben er ook al heel veel positieve reacties op gekregen. (waarbij wij natuurllijk ook naar jullie verwijzen) Het is een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Bij onze bestelling hadden we ook nog een aantal vierkante meter betontegels, deze waren voor mijn oma. Zij is ook helemaal trots op haar nieuwe stoep.

Dhr. E. van den Noort uit Rijssen

Wij hebben een goede service gehad vanaf bestelling tot de zeer vlotte levering. Alles is goed gegaan en het verwerken ging ook goed, wat natuurlijk niet alleen afhankelijk is van de producten aangezien het om bestrating ging.

We hebben Rivas Wildverband gelegd met speciale voegmortel, dit ging prima.Daarnaast hebben we de brickwall muurstenen gebruikt om bakken te maken. Van het resultaat heb ik enkele foto's bijgevoegd.

Ik heb jullie zelfs bij bekenden aangeraden die ook opzoek zijn naar bestrating dus dat zegt wel wat over mijn tevredenheid.

Dhr. P. van Lievenoogen uit Capelle aan den IJssel

Ik ben zeer tevreden, de bestelling was er snel, en de informatie was goed.

Mevr. J. van der Sluijs uit Sliedrecht

Dit was onze 1ste keer dat we bij NuHout een bestelling plaatsten. Er zijn een paar kleine dingen die in mijn ogen beter kunnen. Op de website staat dat je een e-mail ontvangt met de leveringsindicatie, deze heb ik niet gekregen en heb ik zelf een aantal keer moeten bellen om te vragen wanneer ik het hout kon verwachten. Ik werd steeds netjes te woord gestaan.

De dag dat het bezorgd zou worden heb ik voor niets zitten wachten want er bleek iets verkeerd gegaan te zijn en het hout werd een aantal dagen later pas bezorgd. Dit is erg jammer, want een vrije dag opnemen kost ook mij geld en had achteraf niet nodig geweest. Op mijn vraag of het hout in plastic verpakt zou zijn ivm de regen kreeg ik een ja als antwoord. Toen het hout echter kwam was het niet ingepakt en heb ik dit samen met de chauffeur alsnog gedaan.

Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen en mochten wij in de toekomst weer hout nodig hebben, dan zullen we waarschijnlijk wel weer bij NuHout gaan bestellen, omdat we op bovenstaande dingen na gewoon tevreden zijn.

Dhr. A. Martens uit Handel

We hebben een maand geleden zwarte betontegels ZF 30x30x5 bij U gekocht via internet. Dat is zonder problemen verlopen en de aflevering was binnen 2 dagen : allemaal netjes en zonder problemen. Compliment!! Erg tevreden!

Dhr. M. Hesselaar uit Maastricht

Wij hebben bij NuBouwen een complete stal besteld. De hele bestelling verliep vlekkeloos en dat via e-mail. We hebben behoorlijk wat gemaild over offertes en allerlei bijkomende vragen. Ook is er gezocht naar stenen die bij NuBouwen niet te krijgen zijn en hebben zelfs hun best gedaan om de steen te vinden die wij graag wilden.

Eenmaal de steen gevonden wilden we toch weer een andere steen ook dat was geen probleem.( Hoe lastig kan een klant zijn ). Ook aan de telefoon werd ik netjes te woord gestaan. Niets was hun teveel. Alles goed berekend en geleverd. Ook de chauffeur was erg aardig en meedenkend. Uiteraard wil ik mijn complimenten geven aan Marcel Tollenaar want hij heeft dit tot in de puntjes perfect geregeld. Wij zullen jullie zeker aanraden.

Mevr. D. Tupker uit Soest

Wij zijn erg tevreden over jullie. Zowel het bestellen als de verzending gingen uitstekend en wij zijn goed telefonische geholpen met de informatie die we nodig hadden. We hadden wat moeite met leggen i.v.m. de B keuzen die we hadden gemaakt voor de stenen. Maar het resultaat mag er wezen, we er erg blij me en wij vinden het erg mooi geworden.

Dhr. M. Wignand uit Zwolle

Bouwmaterialen bestellen bij NuBouwen.nl is heel handig, zeker als het gaat om materialen die met eigen vervoer lastig thuis te krijgen zijn. Ik heb tot nu toe metselstenen en een partij lange balken besteld en die zijn keurig afgeleverd. Bovendien waren de bestelde materialen vergeleken met -bijvoorbeeld- bouwmarkten bij NuBouwen.nl goedkoper.

Andere materialen die ik voor mijn klus nodig heb, zijn bij andere aanbieders voordeliger, dus ik zie NuBouwen.nl als een goede aanvulling op het assortiment van de gebruikelijke bouwmarkten om de hoek. Ik zal een volgende keer zeker weer bij NuBouwen.nl kijken als ik wat nodig heb.

Dhr. E. Heijder uit Amsterdam

Alles is toen fantastisch verlopen, de chauffeur heeft geweldig geholpen. TOP.

Dhr. P. Vos uit Paterswolde

De producten die ik heb besteld via NuBouwen.nl zijn keurig afgeleverd. Nadat de bestelling was gedaan werd door NuBouwen.nl, middels email, het tijdstip van levering bekend gemaakt. De bestelling is keurig en volgens afspraak geleverd. Alles dus Ok! Kortom mijn eerste bestelling krijgt zeker een vervolg!

Dhr. D. van Klaveren uit Delft

Alles is prima verlopen. Het betonvloertje ligt mooi in onze schuur. He hadden alles op tijd en de verwerking ging prima.

Mevr. D. Wijnen uit Horst

Prima, klantvriendelijke service, ook aan de telefoon met vragen. Snelle reactie terug per mail bij vragen of opmerkingen. Afspraken worden goed nagekomen (levertijd, navragen bij leverancier, etc.). Helaas geen bericht op welke dag tegels zouden worden geleverd, tot het telefoontje van de chauffeur dat hij al voor de deur stond. Dit is uiteraard lastig i.v.m. werk.

Na de levering van de tegels, per ongeluk nog een e-mail gehad dat de tegels als nog zouden worden geleverd. Geen probleem verder. Afbeeldingen en informatie op de website corresponderen goed met de geleverde materialen. Dus een tevreden klant erbij, voor herhaling vatbaar!

Dhr. D. van Molken uit Stein

Ik was op zoek naar gevelstenen en kwam via marktplaats bij jullie terecht. Deze stenen waren bedoelt voor de garage te verlengen, dus ze moesten een beetje bij de oude passen en niet te duur zijn.

Het bestellen ging simpel via internet, de levering verliep ook goed. Dus heb ik de balken en de platen voor het dak ook maar bij jullie besteld. Ik zat net niet aan de 950 euro dus heb ik het cement ook van jullie, nu was de levering gratis. Vooral in deze moeilijke tijd was dat een meevaller. Ik ben zeer tevreden over jullie materialen, service, levering en kwaliteit. Ook de prijzen die jullie hebben zijn goed, het mag altijd goedkoper maar jullie moeten er ook een boterham aan overhouden. Als ik voor alles samen een cijfer mocht geven kregen jullie een 9 en een half, ga zo door!

Groetjes een doe het zelver uit Limburg

Mevr. L. Rahman uit Zoetermeer

Bestelling is snel en in goede orde ontvangen.

Mevr. I. scholten uit Baambrugge

Mijn bestelling bij NuBouwen.nl is erg goed verlopen. De stenen werden keurig met vermelding van tijd door een aardige en nette chauffeur bij mij bezorgt en neer gelegd daar waar ik het graag wilde. De kwaliteit van de geleverde produkten is top. Volgende keer zal ik zeker eerst bij NuBouwen.nl kijken of daar de spullen die ik nodig heb te verkrijgen zijn.

Dhr. R. van Wort uit Zwolle

Ik ben geheel tevreden.

Mevr. N. Hazenbroek uit Rotterdam

De bestelling had ik echter wat problemen mee ik had telefonisch/mondeling een afspraak met één van u collega's, dat als ik op de maandag dat ik bestelde op donderdag/vrijdag de levering zal ontvangen. Echter moest ik er zelf achteraan om het geregeld te krijgen.

Na verschillende malen en dagen gebeld te hebben is het toch nog gelukt om de levering op vrijdag te krijgen. Mijn hartelijke dank voor de service die mij de dag (donderdag) voor de levering is gegeven, de naam van uw collega kan ik mij niet meer voor mij halen. De producten bevallen ons prima en wij zijn zeer tevreden met stenen en bilzen. Alles is verder zonder problemen verlopen.

Mevr. E. Zwaan uit Apeldoorn

Wij zijn erg tevreden over de snelle levering van onze materialen. We zijn druk bezig met het metselen van de muur.

Dhr. L. Postma uit Nijkerk

De live chat werkt geweldig! Tot een volgende bestelling.

Mevr. F. Folkers uit Drouwen

Ik ben erg tevreden over het product. De foto's kwamen goed overeen met wat geleverd is en de chaufeur heeft beleefd gebeld wanneer hij kwam en hij zelfs de eerste chauffeur die de tijd nam om te genieten van een bak koffie na een lange rit. Ik ben nog niet toe aan het metselen maar als het af is zal ik een foto maken van het resultaat, het wordt namelijk een muurtje met vertikale tuin in een zitkuil.

Dhr. R. Lenkens uit Oploo

Alles is prima verlopen, van bestelling tot het brengen van de spullen. Ook het telefonisch laten weten wanneer ze de spullen kwamen brengen ging zoals afgesproken. Om in de toekomst weer spullen te bestellen is zeker een optie.

Dhr. G. Smelt uit Enschede

De bestelling en levering verliepen prima maar de pallet heb ik hier nog liggen die zou binnen 3 dagen opgehaald worden en dat is nog niet gebeurd.

Dhr. G.W. Leenders uit Groesbeek

Zeer tevreden.
Complete aanbouw besteld, stenen, vuil en schoonwerk, wapening- metselzand- metselcement- balklaag- diversen.

Pluspunten:
Voordelige inkoop
Alles netjes geregeld via mail
Materialen van goede kwaliteit
Levering ging perfect, 30 min. voor levering een telefoontje
Overleg met chauffeur over plaatsing materialen ging prima

Kortom zeer tevreden.

Dhr. B. van Harten uit Bergum

Materiaal is prima verwerkt. Er is een fundering voor een grote bloembak van gemaakt en is nu geplaatst. Service was prima.

Dhr. A. van de Kamp uit Soest

Hierbij een korte reactie op jullie levering, hij was precies op tijd, alles klopte en ben nou druk aan het bouwen. Vandaar dat dit mailtje wat later komt als ik weet hoe mijn nieuwe camera werkt stuur ik een paar foto´s.

Dhr. A. Bliekendaal uit Rotterdam

Alles prima.

Familie Waij uit Alkmaar

We zijn zeer tevreden over het product en de snelle afhandeling. We konden daarom ook snel met de tuin aan de gang. Heel erg bedankt voor de goede levering.

Dhr. Keijser uit Helmond

Ik ben zeer tevreden !

Dhr. N.A. Mul uit Bergen

Nadat de eerste bestelling wat chaotisch verliep, is de tweede bestelling goed en vlot behandeld en verlopen. Wat ik ook even zeggen wil is, dat beide keren de chauffeurs voortreffelijk hebben gewerkt.

Mevr. J. van der Groef uit Hoofddorp

Wij hebben een zeer fijne ervaring met NuBouwen.nl gehad. Niets was teveel. We hebben een aantal keren gevraagd of er een foto gemaakt kon worden van de stenen die wij wilden bestellen. Wij hadden namelijk de chineese hardsteen tegels en wilde daar nog iets bij hebben. We hebben een aantal keren een foto opgestuurd gekregen en uiteindelijk hebben we een keuze kunnen maken.

De levering ging ook prima. Op dinsdag zouden ze leveren en de chauffeur belde dat hij voor 13.00 uur bij ons zou zijn. De andere tegels kwamen weer ergens anders vandaan maar dat ging ook prima.

Dhr. G. van der Hoeven uit Born

De bestelling bij NuBouwen.nl verliep goed, ik vind het een handige site vooral omdat jullie hout en stenen hebben dat scheelt weer transportkosten.

Het aanbod mag wat mij betreft worden aangevuld met dakbedekking materialen en bij het aanbod staal mis ik koker profielen en hoekijzer. De materialen die geleverd zijn, waren van een goede kwaliteit ik heb er een mooie terrasoverkapping van gemaakt.

Dhr. G. Haumann uit Nieuw-Bergen

Ik ben zeer tevreden over het verloop van de bestelling. Ik ben iets minder tevreden met het bestelde product, hangflor ovaal 40x25x20 cm zwart. De hoogte maat varieert van 19,5 cm tot 20,5 cm, dat is lastig als je er een muur van 220 cm hoog van wilt stapelen. Maar het is wel gelukt.

Dhr. A. Westerbeek uit Lelystad

Alles goed verlopen alleen de betaling vind ik omslachtig, waarom niet gewoon internet betaling, met eigen bank direct naar jullie.

Dhr. R. Bouhuizen uit Den Haag

De tegels liggen inmiddels, alleen de bezorging ging niet geheel vlekkeloos. Ik had een mailtje gestuurd (met onze telefoonnummers) wanneer wij op vakantie waren, echter stond de transporteur voor de deur zonder bericht op het moment dat wij gepakt en wel in de auto zaten.

Dus de tegels maar op de openbare weg laten staan gelukkig is er niks mee gebeurd. Dit vond ik een minpuntje verder zijn ze in goede staat geleverd. Ze liggen er netjes in dus wij kunnen er voorlopig even tegen.

Dhr. P. de Kler uit Heemskerk

De levering is erg goed verlopen, ondanks dat er beton blokken van een verkeerde maat waren geleverd. Dit werd meteen geregeld en werd er goed contact gehouden over tijden van levering, die ook nagekomen werd. ik zal zeker terug komen als ik bouw materialen nodig zou hebben. Bedankt!

Dhr. P. Beijer uit Berghem

Na velen adressen bezocht te hebben op internet voor bouwmaterialen was ik het een beetje beu dat ik geen advies kreeg of niet eens kon bestellen wat er in de shop of op marktplaats aangeboden werd. Dit omdat veel mensen oude advertentie niet weg halen cq voorraad in de webshop niet bijhouden. Toen maar weer een keer opzoek naar het geen wat ik wou. En dat waren bakstenen, vijverranden en tegels van 100x100.

Eerst had ik alleen bakstenen bij jullie besteld maar kwam er gauw achter dat jullie meer te bieden hadden en precies wat ik nodig had. Door mijn eerdere prettige ervaring met de bestelling van de bakstenen. Stond de 2de bestelling zo geplaats met jullie advies en het was super snel geleverd en de prijs was dik in orde. Het gebruik van Magento software op jullie site was een goede keus want hier kan elke klant prettig mee uit de voeten.

Nou verder bedankt voor de prettige samenwerking.

Mevr. M. Karman uit Krimpen aan den ijssel

Onze bestelling is binnen gekomen dat was geen probleem! Alleen vinden wij het erg jammer dat een deel van 1 pallet een andere steen bevat. Jullie levering was heel snel en de service was ook prima! we zijn momenteel nog wachtende op de tuinman die de tuin gaat aanleggen dus foto's kan ik helaas nog niet mee sturen.

Dhr. H. Olthoff uit Groesbeek

Alle producten zijn keurig geleverd en zelfs gelost op een moeilijk bereikbare plaats. Ik ben over alle producten zeer tevreden. Echter waren de gasbetonblokken (40 x 60 x 7) niet helemaal maatvast waardoor de verwerking ervan minder makkelijk ging. De verwerking hiervan heb ik uiteraard aan een vakman overgelaten. Al met al is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed!

Dhr. F. Klingers uit Alkmaar

De bestelling op de website ging prima, heb nog om advies gevraagd voor wat betreft cementsoort en kreeg snel een reactie. Ik had van te voren gebeld om te vragen of het in diezelfde week nog afgeleverd kon worden, nadat de voorraad was gecontroleerd en de vervoerder geraadpleegd, zei men dat het vrijdag geleverd kon worden omdat het best een aardige vracht is (14 pallets stenen en twee big bags) en dit in de binnenstad van Alkmaar afgeleverd moest worden, had ik wat mankracht geregeld voor vrijdagmorgen.

Ook had ik bij de bestelling aangegeven of de chauffeur me wil bellen als hij in de stad is, dan kon ik hem een alternatieve route naar de losplaats geven i.p.v. met de grote wagen door de binnenstad. Hij belde inderdaad op donderdagmorgen om 7 uur ! een dag te vroeg. Omdat ik toch mijn materiaal dat weekend nodig had, heb ik nog even hemel en aarde bewogen om mensen op de losplaats te krijgen. De spullen werden op parkeerplekken neergezet.

Al met al wel een hoop geregel en gedoe rond deze bestelling. Maar de spullen waren goed van kwaliteit, de aantallen klopten precies en de prijs was scherp, en dat is ook belangrijk.