Ervaringen van klanten met NuBouwen.nl


We hebben inmiddels al meer dan duizend bestellingen afgehandeld bij NuBouwen.nl. Wij kunnen met trots zeggen dat de meeste van deze bestellingen naar ieders tevredenheid zijn afgerond. Hieronder vindt u enkele recensies van klanten die onlangs een bestelling hebben geplaatst. Mocht u ook een recensie in willen sturen, dan kan dat door te mailen naar recensie@nubouwen.nl.

Fam. Leijting uit Bolsward

Graag willen wij u bedanken voor de snelle en goede aflevering. Met name de chauffeurs die de producten neerzetten waar je het maar wil hebben SUPER.. Perfecte service.

Mevr. J. Vleeming uit Zevenaar

Wij zijn zeer tevreden over de materialen die we bij jullie hebben gekocht en over aflevering etc.

Dhr. Joost Mulders uit Bergharen

Ja eigenlijk alleen maar goeds, goed overzichtelijk op de site, prijs is concurerend. Keuze op 1e en 2e keus is ook altijd welkom. Facturatie via Ideal is altijd veilig.

Mevr. S. Hofman uit Waddinxveen

Geachte hr we zijn bijzonder tevreden over de stenen die we bij jullie hebben besteld en ook even een compliment naar de chaufeur die het kwam bezorgen heel vroeg in de ochtend.

Dhr. Toet uit Den Haag

Stenen zijn prima te doen, alleen het logisieke gedeelte vanuit het bedrijf is verre van goed te noemen, eigenlijk heel erg bagger. Wij hadden de stenen besteld( rond 4 mrt ) via de website deze zouden in 5 werkdagen geleverd worden, ik had nog tlefonisch contact opgenomen, en men melde 'voldoende' voorraad te hebben.

Uiteindelijk pas de 27ste maart de stenen ontvangen omdat er intern iets fout ging, ik had een dag afgesproken op een woensdag omdat ik speciaal veij had gevraagd daarvoor, belde ze me op of het op een dinsdag kan....ik was niet thuis die dag, dus zei neej dat kan niet....hoop gezeur en gezever dat het dan 'maar' op woensdag moest. Ik woensdag wachten, en een kar gehuurd bij karwei, bellen ze op de verkeerde stenen op de truck te hebben liggen, ik was laaiend en verzocht ze vrijdag te komen leveren, want zaterdag kwam de vakman ze leggen, prima geen probleem, u krijgt ze vrijdag voor 12u.

Donderdag ochtend. 8u .....ik me nest uitgebeld, staat de vrachtwagen met stenen er, en over 3u moest ik gaan werken, 7 pallets voor me neus, ja we zijn er en voor vrijdag 12u. U begrijpt dat dit geen zaken doen is met mij, dus ik raad ook iedereen ter strengste af hier je stenen te kopen, ze zijn dan wel scherp geprijst, maar leiver iets meer betalen en op tijd leveren, als z'n amateuristisch intern geregel waar iedereen vingers naar elkaar wijst van ' bij mij moet je niet wezen maar bij hem'

Dhr. V. Roorda uit Oosterhout

Het is mij erg goed bevallen. Net voor de kerstdagen besteld, en gelukkig meteen na de kerstdagen de spullen in Nijmegen kunnen ophalen. Had geluk dat een collega van je aanwezig was.

Dhr. H. de Bruijn uit Aerdenhout

Perfecte service, Alles in goede staat (snel, op de juiste plaats neergezet) ontvangen. Dank daarvoor.

Dhr. H. Opdam uit Hengelo

Ja hoor, helemaal tevreden. Ik ben geen "bouwer", maar een particulier die zelf een vijver wilde aanleggen in de tuin en daarvoor stenen en steenlijm nodig had. Het is allemaal gelukt.

Dhr. C.W. Kemeling uit Oostdijk

We zijn dik tevreden hoe alles verlopen is. Alles is keurig ontvangen. Als we weer wat nodig hebben denken we als eerste aan jullie.

Dhr. H. Beerens uit Etten-Leur

Naar volle tevredenheid is alles geregeld. Netjes op tijd, volledig, goede kwaliteit maar vooral service gericht. Ook de chaufeurs!!

Dhr. R. Franken uit Breda

Over het geheel gezien ben ik wisselend tevreden. Minpuntje is dat bij de stenen die ik besteld had er een redelijk aantal gebroken en beschadigde stenen tussen zaten. Ook was er één pallet open en hier waren enkele stenen uit verdwenen. Hier kwam ik pas recentelijk achter aangezien de pallets twee hoog gestapeld waren en ik nog niet klaar ben met metselen. Daarnaast was al het bouwmateriaal vrijdags op de vrachtwagen gezet om op maandag te leveren. Juist dit weekend heeft het flink gestormd en is er veel regen gevallen. Gevolg dat de onderste laag met zakken cement vochtig is geworden en ik een paar zakken maar gedeeltelijk kon gebruiken er vijf helemaal niet meer kon gebruiken. Verder ben ik goed geholpen met mijn vragen en de chauffeur was flexibel met het lossen van de bouwmaterialen.

Dhr. J. Blokker uit Nijkerk

Het bestellen en betalen is uitstekend verlopen. Ik vond het wel jammer dat er pas na een week geleverd werd. Ik begrijp ook wel dat het tijdens de bouwvak was en dat jullie een termijn hebben van 1 tot 5 werkdagen. Maar ik had gehoopt op een snellere levering.

Dhr. R. Bijmolt uit Appingedam

Wat ons betreft is de afhandeling prima verlopen, echter heb ik 1 kleine opmerking. Er was afgesproken dat er van te voren telefonisch contact zou worden opgenomen om een afspraak te maken wanneer de bestelling zou worden geleverd. Dit is niet gebeurd en stond er plotsklaps om half 7 s'ochtends een chauffeur voor de deur. ( en dit na een erg gezellig feestje ) Nogmaals, wat ons betreft geen probleem, maar toch iets wat in mijn optiek jullie service/kwaliteit zou kunnen verbeteren.

Dhr. K. Blokland uit Noordeloos