Datum van levering

Wanneer wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de levering. Dit is een complex proces. Hieronder een aantal dingen die u moet weten over de leverdatum:

Er wordt gezocht naar een combinatie
Wij werken met externe transporteurs die op zoek gaan naar combinaties. Een combinatie houdt in dat er een volle vracht ontstaat in ongeveer dezelfde richting. Wanneer u bijvoorbeeld in Amsterdam woont, zorgt de transporteur dat er een volle vracht richting Amsterdam gaat. Er is geen vaste planning voor ritten, omdat deze ontstaan aan de hand van binnenkomende orders. De ritten zijn dan ook elke week anders. Wij kunnen u enkel garanderen dat uw bestelling binnen 7 werkdagen geleverd wordt. 

Wij weten van tevoren geen datum
Zodra de combinatie gevonden is, geeft de transporteur dit aan ons door. Wij informeren u hierna meteen. Wanneer deze combinatie gevonden is, wordt deze in de meeste gevallen de eerstvolgende werkdag geleverd. 

Het heeft geen zin om ons te vragen naar uw leverdatum
Zoals eerder aangegeven, informeren wij u meteen zodra er een datum bekend is. Ons voor die tijd bellen of mailen is zinloos, aangezien wij hier gegarandeerd niet meer informatie over kunnen geven.