Buitentegels Voor Uw Tuin Online Kopen: Veilig & Voordelig.

Als u buitentegels voor uw tuin of terras zoekt dan vindt u online tal van mogelijkheden in een ongekende hoeveelheid kleuren, maten en structuren. Van ouderwetse tuintegels tot luxe terrastegels tot simpele betontegels. Maar hoe vindt u nu hetgeen wat u zoekt en waar moet u op letten?

Als u tegels zoekt voor buiten is het belangrijk om eerst eens goed naar uw eigen tuin te kijken, is de tuin groot of klein, open of gesloten, modern of klassiek? Als u deze zaken voor uzelf helder heeft dan kunt u eigenlijk pas een beslissing nemen over welke buitentegels u eigenlijk nodig heeft.

Waar u rekening mee moet houden als u buitentegels wilt bestellen:

De ene buitentegel is de andere niet. Dezelfde soort tuintegels kunnen via de ene website duurder zijn dan bij de andere. Speur dus goed naar de laagste prijs.

Beton of natuursteen? De meeste buitentegels zijn gemaakt van beton, maar een duurdere variant is natuursteen. Ook kunt kiezen voor betontegels die lijken op natuursteen.

A-keus of B-keus? U kunt online zowel A-keus of B-keus bestrating vinden. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus, maar er hangen wel risico's aan. Denk dus goed na over A- of B-keus.

Een grote of kleine tuin? Als u een kleine tuin heeft, kunt u beter kiezen voor een grotere (>60x60) tegel. Dit zorgt er namelijk voor dat de tuin groter lijkt, dit creëert een meer ruimtelijk effect.

Niet zeker over de kleur? U kunt altijd langskomen in een showroom om de tuinbestrating te bekijken. U kunt dan later ook altijd nog online bestellen, zodat u toch de laagste prijs heeft.

Een geschikte buitentegel vinden is een lastige klus. Helemaal als u niet exact weet wat voor een soort tegel u eigenlijk wilt.

Een greep uit ons assortiment buitentegels
Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen
Optimum Tuintegel 60x60x4cm grijs met facet

Vanaf € 33,96 / m2

Op voorraad

Bekijk hier ons complete overzicht tuintegels

Heeft u helemaal geen idee wat voor een tegels u voor uw tuin moet bestellen? Dan kunt u het natuurlijk ook altijd aan ons vragen. Onze experts kunnen u per Chat, E-mail, WhatsApp of telefoon te woord staan. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren!