Het kopen van sierbestrating doet u meestal maar een paar keer in uw leven. Daarom is het van belang dat u precies weet waar u aan toe bent en wat de voordelen zijn van kopen bij NuSierbestrating.nl. Bij ons  heeft u altijd 5 zekerheden.

  1.   100% laagste prijsgarantie
  2.   Korte levertijd
  3.   Mogelijkheid om achteraf te betalen
  4.   Grote voorraad
  5.   Iedere dag bereikbaar tot 22.00 uur

Een groot voordeel van bestellen bij Nusierbestrating is dat u zelfs met een kleine portemonnee, de bestrating kunt krijgen die u wenst. Dit komt door onze keuze aan kwaliteit. Wij bieden u A-keus bestrating, B-keus bestrating en sinds kort ook AB-keus bestrating.

A-keus, B-keus en AB-keus. Wat zijn de verschillen?

A-keus

Zoekt u topkwaliteit bestrating? De A-keus producten komen rechtstreeks van Excluton. Alle A-keus tegels zijn gecontroleerd op kwaliteit. Wij geven u dan ook 100% garantie. Zo bent u verzekerd van kwalitatief uitstekende tegels voor een prachtige tuin, terras of oprit.

AB-keus

AB-keus producten zijn gesorteerde partijen uit onze B-keus. Deze tegels zijn handmatig uitgekozen en gecontroleerd. Wij geven u daarom 100% garantie op de kwaliteit van AB-keus. Deze keus is goedkoper dan A-keus, maar u bent toch verzekerd van mooie tegels.

B-keus

Op zoek naar budgetbestrating? Dan is onze B-keus misschien wat voor u. Tegen prijzen die u nergens anders vindt, bieden wij pallets B-keus aan. Deze tegels zijn afgekeurd als A-keus. Dit kan komen door bijvoorbeeld kleurverschil, kalkuitbloei of scheurtjes in de tegel. Deze partijen zijn minimaal 40% goedkoper dan de A-keus. Wanneer u deze tegels aanschaft, doet u dat op eigen risico.

Lees hier meer informatie over A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. 

INSPIRATIE TIP  -Wilt u graag meer inspiratie en ideeën voor de tuin als het gaat om bestrating of creatieve oplossingen? Op ons blog vindt u hierover meer. Daarnaast vindt u op ons Pinterest account diverse moodboards voor de tuin en verschillende soorten bestrating.