Tuin trends

Bij NuSierbestrating.nl volgen we (tuin)trends op de voet. Onze experts kijken kritisch naar de laatste trends en raden op basis van wat 'in' is een aantal specifieke producten aan.

  De 10 tuin trends voor 2018 en tips om te besparen
  Benieuwd wat de tuin trends voor 2018 zijn? Al enkele jaren merken we dat de tuin steeds belangrijker wordt, de tuin is tegenwoordig niet meer een verlengstuk van de woning, maar een apart domein.
  5x stapelblokken in de tuin
  Stapelblokken gebruiken in de tuin is helemaal van deze tijd. We zien steeds vaker stapelblokken terugkomen voor het maken van vehogingen of plantenbakken. Ook worden de stapelblokken in de tuin vaak toegepast als afscheiding. De stapelblok is dus een veelzijdig element, die in uw tuin eigenlijk niet kan ontbreken.
  Populaire zomerse tuinproducten
  Voorzie je terras of balkon niet alleen van houten tuinmeubels, maar bijvoorbeeld ook van mooie potten met vrolijke plantjes. Zo zorg je voor meer kleur op je terras of balkon.
  Bestrating voorbeelden
  Een tuin wordt steeds persoonlijker. Een tuin is geen apart onderdeel meer, gescheiden van de rest van het huis. Tegenwoordig zien we steeds meer aspecten van de persoonlijkheid van iemand terugkeren in zijn of haar tuin.
  10 tips voor een romantische tuin
  De maand februari staat ook wel bekend als de maand van de liefde. Het voorjaar staat voor de deur en met het frisse winterzonnetje krijgen we soms al helemaal de kriebels. Wilt u aankomende zomer ook genieten van een knusse romantische tuin, begin daar dan op tijd mee.
5 producten