Stapelblokken gebruiken in de tuin is helemaal van deze tijd. We zien steeds vaker stapelblokken terugkomen voor het maken van vehogingen of plantenbakken. Ook worden de stapelblokken in de tuin vaak toegepast als afscheiding. De stapelblok is dus een veelzijdig element, die in uw tuin eigenlijk niet mag ontbreken.

Om u te inspireren geven we u graag een aantal voorbeelden van hoe de stapelblokken gebruikt kunnen worden in de tuin.

1. Stapelblok in de tuin als border

Iedereen is gek op borders. Een manier waarop de mooie beplanting net even wat beter uitkomt. Borders zijn met stapelblokken  makkelijk te creëren. Geef uw tuin dus net dat beetje extra met stapelblokken.

U vindt vergelijkbare stapelblokken in onze webwinkel.

Bestel direct Excluton Linia Palissade (B-Keus) vanaf €1,37 per stuk

2. Stapelblokken als houtopslag 

Een houtkachel in de tuin, waarmee u aan het eind van de dag nog kunt nagenieten bij een vuurtje. Helaas is de opslag van houtblokken niet altijd even mooi en makkelijk bereikbaar. Daarom is een houtopslag van stapelblokken een goed idee voor in de tuin. Bijkomend voordeel is ook dat u er een bankje van kunt maken. Onder de houtblokken en boven wat kussentjes. Zo heeft u ook ineens een gezellig zitje in de tuin.

STapelblokken als houtopslag

U vindt vergelijkbare stapelblokken in onze webwinkel.
Bestel direct Excluton u-element vanaf €18,95 per stuk

BUDGET TIP  -Wilt u wat minder uitgeven aan stapelblokken, maar niet inleveren op de uitstraling? Kijk dan eens naar onze B-keus bestrating. De B-keus bestrating is altijd minimaal 40% goedkoper dan de A-keus bestrating.

3. Bankje van van stapelblokken

Een border en een bankje in één, ook dat is simpel te maken van stapelblokken. U heeft alleen nog een houten plaat nodig voor het zitgedeelte en wat kussens om zacht te zitten. Zo kunt u extra genieten van uw tuin.

U vindt vergelijkbare stapelblokken in onze webwinkel.

Bestel direct de Excluton Linia Palissade al vanaf €1,37 per stuk.

KLUS TIP  -Stapelblokken moeten goed vast gezet worden. Hiervoor gebruikt u het beste betonblokkenlijm. Dit koopt u ook voordelig bij NuSierbestrating.nl 

4. Een hoge plantenbak van stapelblokken

In een tuin horen mooie plantenbakken. Hieronder een voorbeeld van een hoge en statige plantenbak. De robuuste stapelblokken geven de plantenbak een nostalgisch karakter. Met wat mooie accessoires is uw tuin een echte blikvanger.

U vindt vergelijkbare stapelblokken in onze webwinkel.

Bestel direct de Excluton Brickwall 30x10x6,5cm zwart/antraciet al vanaf €70,83 per 6.5m2

5. Een afscheiding in de voortuin met stapelblokken

Stapelblokken zijn erg goed om te gebruiken in de voortuin. Door wat hoge beplanting aan te brengen creëert u meteen wat meer privacy. Daarnaast kunt u met de stapelblokken een duidelijke route naar de voordeur aangeven. Met stapelblokken in de tuin kunt u dus erg veel kanten op.

stapelblokken afscheiding

U vindt vergelijkbare stapelblokken in onze webwinkel.
Bestel direct de Excluton Stonewalling grijs/zwart al vanaf  €78,82 per 3,12m2