Houten meubelstukken zijn hot! Niet alleen voor in huis, ook voor in de tuin zijn houten meubels steeds meer in trek. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle houten tuinbank, die voldoende ruimte biedt om met het gehele zin van een zomers diner te kunnen genieten. Ook een houten fauteuil of een mooie tuintafel kunnen je terras of balkon een sfeervolle uitstraling geven. Dit is belangrijk, want zeker in de zomermaanden moet de tuin een plek zijn om je heerlijk te kunnen ontspannen!

Tip: voorzie je terras of balkon niet alleen van houten tuinmeubels, maar bijvoorbeeld ook van mooie potten met vrolijke plantjes. Zo zorg je voor meer kleur op je terras of balkon.

Een mooi houten zwembad in de tuin

Naast de houten tuinmeubelen zijn er verschillende andere mogelijkheden om houten producten in je tuin te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een houten zwembad, die een natuurlijke uitstraling heeft en daardoor goed tussen planten, struiken en bomen in de tuin te plaatsen is. Houten zwembaden worden in verschillende modellen en formaten aangeboden. Bekijk vooraf goed welk formaat zwembad het beste aansluit bij het aantal mensen met wie je in het zwembad wilt zitten.