Wie zijn de mensen achter NuSierbestrating.nl?

Soms is het best lastig om een beeld te vormen van een online winkel. Daarom vonden we het tijd worden om ons team voor te stellen. Met wie krijgt u te maken wanneer u ons een chatbericht stuurt, wie zorgt ervoor dat de bestellingen netjes worden afgeleverd of wie zorgt voor al het foto en video materiaal? Daar willen wij graag antwoord op geven. Ook willen we graag laten zien wat we onder andere allemaal doen, voor 100% tevreden klanten.
   

Jeroen Daam (commercieel medewerker) 

   

Jeroen Daam commercieel medewerkerHoelang ben je werkzaam bij NS en BK?
Ik ben hier werkzaam sinds april 2017. Daarvóór ben ik altijd werkzaam geweest in de detailhandel waar ik diverse functies heb bekleed. Van sales tot after-sales en alles wat daar tussen zit. Klanten voorzien in hun behoefte heeft mij altijd geboeid. Het mooiste is als je net dat stapje extra kunt zetten, waardoor je de klant iets kunt geven wat ze niet direct verwachten.
   

Wat is je functie en wat doe je allemaal op de werkvloer?
Ik ben commercieel medewerker. Dat is nogal breed en heeft diverse rollen. Zo zorg ik er samen met collega's voor dat de producten die u op onze webshops vindt, voorzien zijn van de juiste informatie. Daarnaast kan het zo zijn, dat wanneer u ons belt voor een vraag, u mij aan de lijn krijgt. Tevens houd ik me met zaken rondom bestellingen bezig. Als u bijvoorbeeld bij ons een bestelling heeft gedaan, dan wordt deze bestelling verzameld door onze collega's op het terrein. De controle van deze orders doe ik ook. 
   

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?
Als ik 's ochtends binnen kom zet ik eerst de computer en het licht aan en pak ik een lekkere bak koffie. Na het checken van mijn e-mail, ga ik aan de slag en beantwoord ik zo snel mogelijk de ontvangen e-mails van onze klanten. Hierdoor kunnen de klanten snel verder met hun bestellingen. Als dat afgerond is zorg ik er tussendoor voor dat de website er weer goed uitziet en kijk ik of er nog dingen te verbeteren zijn. Aan het einde van de dag controleren we zorgvuldig de bestellingen die klaar staan en geven we door welke vrachten er de volgende dag bezorgd moeten worden.
   

Wat vind je het meest interessant binnen je functie?
Het meest interessant is wat het effect is als je een bepaalde taak hebt verricht. Denk aan een goed gecontroleerde order die goed de deur uitgaat, waardoor een klant alles netjes op tijd en goed ontvangt. Of een bepaalde aanpassing in de webshop, waardoor een product beter tot zijn recht komt. Het heeft allemaal zijn toegevoegde waarde.
   

Wat vind je het leukste aan werken bij NS en BK?
De diversiteit trekt mij het meest. Iedere dag is in de basis hetzelfde, maar heeft zoveel aspecten die het heel divers maken. Ik vind het leuk dat we samen met ons team iets aan het opbouwen zijn. Een jong bedrijf met grote ambities en plannen. De omgang met klanten en collega's maken iedere werkdag weer leuk en anders.
   

Zijn er ook persoonlijke anekdotes of spreuken die je vaak gebruikt op de werkvloer en die je wilt delen?
Zoals ik al aangaf is het mooi als je klanten iets extra's kunt bieden en dan ook nog iets wat ze niet direct verwachten. Het is leuk als mensen een afspraak met je maken voor advies en je geeft ze nieuwe inzichten. Zo komt het regelmatig voor dat mensen komen voor bijvoorbeeld een 'normale' betontegel, waar natuurlijk niks mis mee is, maar met een bestelling van prachtige Noviton tegels de deur uitlopen. Een tegel die het terras net iets meer smoel geeft. Of als je een metselsteen adviseert die de klant in eerste instantie niet direct op het netvlies had, maar zowel qua prijs als uitstraling beter in het project past.
   

Wilt u meer weten over onze producten?
Chat, WhatsApp, mail of bel
en de kans is groot dat Jeroen Daam
u advies geeft.