Advies

  Natuursteen in de tuin: leggen en onderhouden
  Natuursteen tegels zijn populair. Er wordt vaak gezegd dat natuursteen de natuur terug in uw tuin brengt. Lees hier alles over natuursteen in de tuin.
  Zelf je tuin verbouwen of het laten doen?
  Het is sterk aan te raden om je tuin eens in de zoveel jaar grondig te renoveren. Denk bijvoorbeeld aan het aanplanten van nieuwe struiken en bomen in de tuin, het snoeien van bestaande bomen en struiken, enzovoorts. Ook kun je nieuwe elementen aan de inrichting je tuin kiezen.
  Tips bij het aanleggen van een tuin aan het water
  Heb je een tuin aan het water? Een tuin aan het water biedt je verschillende voordelen. Denk aan de mogelijkheid om een bootje aan een eigen steiger te leggen, de mogelijkheid voor je kinderen om in het water te zwemmen, enzovoorts.
  Vergelijk je kosten voor een tuinonderhoud
  Wil je het hele jaar door genieten van een verzorgde tuin maar heb je zelf geen tijd of zin om de tuin te onderhouden? Dan kun je er voor kiezen om het onderhoud van je tuin uit handen te geven. Een hovenier kan je hierbij helpen.
  Zelf uw tuin ontwerpen? 10 tips!
  Het ontwerpen van een tuin is niet alleen weggelegd voor de grotere tuinen. Tuinen op kleinere schaal worden tegenwoordig ook ontworpen.
  Zelf bestraten met Puras Wildverband
  Wij van NuSierbestrating.nl zijn altijd benieuwd naar hoe klanten onze producten gebruiken om een bepaalde klus uit te voeren. Zo deelde dhr. van Buuren uit Obdam zijn project met ons.
6 producten