NuSierbestrating

  De 10 tuin trends voor 2018 en tips om te besparen
  Benieuwd wat de tuin trends voor 2018 zijn? Al enkele jaren merken we dat de tuin steeds belangrijker wordt, de tuin is tegenwoordig niet meer een verlengstuk van de woning, maar een apart domein.
  5x stapelblokken in de tuin
  Stapelblokken gebruiken in de tuin is helemaal van deze tijd. We zien steeds vaker stapelblokken terugkomen voor het maken van vehogingen of plantenbakken. Ook worden de stapelblokken in de tuin vaak toegepast als afscheiding. De stapelblok is dus een veelzijdig element, die in uw tuin eigenlijk niet kan ontbreken.
  Voordelen van kopen bij NuSierbestrating
  Het kopen van sierbestrating doet u meestal maar een paar keer in uw leven. Daarom is het van belang dat u precies weet waar u aan toe bent en wat de voordelen zijn van kopen bij NuSierbestrating.nl. Bij ons heeft u altijd 5 zekerheden.
  Natuursteen in de tuin: leggen en onderhouden
  Natuursteen tegels zijn populair. Er wordt vaak gezegd dat natuursteen de natuur terug in uw tuin brengt. Lees hier alles over natuursteen in de tuin.
  Populaire zomerse tuinproducten
  Voorzie je terras of balkon niet alleen van houten tuinmeubels, maar bijvoorbeeld ook van mooie potten met vrolijke plantjes. Zo zorg je voor meer kleur op je terras of balkon.
  Zelf je tuin verbouwen of het laten doen?
  Het is sterk aan te raden om je tuin eens in de zoveel jaar grondig te renoveren. Denk bijvoorbeeld aan het aanplanten van nieuwe struiken en bomen in de tuin, het snoeien van bestaande bomen en struiken, enzovoorts. Ook kun je nieuwe elementen aan de inrichting je tuin kiezen.
  Tips bij het aanleggen van een tuin aan het water
  Heb je een tuin aan het water? Een tuin aan het water biedt je verschillende voordelen. Denk aan de mogelijkheid om een bootje aan een eigen steiger te leggen, de mogelijkheid voor je kinderen om in het water te zwemmen, enzovoorts.
  Vergelijk je kosten voor een tuinonderhoud
  Wil je het hele jaar door genieten van een verzorgde tuin maar heb je zelf geen tijd of zin om de tuin te onderhouden? Dan kun je er voor kiezen om het onderhoud van je tuin uit handen te geven. Een hovenier kan je hierbij helpen.
  Tips om zelf een schutting te plaatsen
  Zo'n 10 procent van de omzet voor dode materialen (dat is dus alles voor in de tuin wat niet groen is) voor de tuin wordt besteed aan de productgroep hout. Vaak gaat het dan om schuttingen en de bijbehorende poort. Men kiest voor hout vanwege het feit dat het makkelijk te ver- en bewerken is, omdat het mooi is, een warme uitstraling heeft, duurzaam is, een natuurproduct is en een goede prijs heeft.
  Tuin bestraten
  U wilt nieuwe bestrating aanleggen, maar hoe legt u nu precies de bestrating aan en waar moet u opletten? Voor u aan de klus begint, zijn er een aantal punten waar u op moet letten. In deze blog wordt er precies beschreven hoe u te werk moet gaan en waar u op moet letten.
15 producten
Pagina